Takip Et
  • 18 Aralık 2015, Cuma

CHP’ye hiç yakışmadı

Millet iradesiyle iktidar olmaktan ümidini kesen CHP, ayakları yere basan projeler yapıp milletin gönlüne girmek yerine iktidarı ve Sayın Cumhurbaşkanı’nı yıpratma politikalarıyla veya birtakım güçlerin etkisiyle ayakta durmak, taraftarlarını canlı tutmak, en azından parti içi iktidarı kaybetmemek için geliştirdiği söylemleri hayretle izlenmektedir.

Aklı başında bildiğimizi CHP sözcüsü Sayın Haluk Koç, İstanbul’da yemek yediği bir lokantacının ricasını kırmayıp fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanımızın oğlu Bilal Erdoğan’a DEAŞ’cılar ile yemek yedi diyerek, basın toplantısı yapıp DEAŞ’ci ilan etmesi ciddi bir politikacı bilinen Haluk Koç’a hiç yakışmamıştır.

Hani bir söz vardı; ‘her gördüğün sakallıyı deden sanma’ denir ya, eğer bu CHP her sakallıyı DEAŞ’cı olarak göremeye devam ederse, vay haline. Aklı başında bilinen CHP sözcüsü Haluk Koç bile sadece sakallı oldukları için insanları DEAŞ’cı ilan edip onlarla fotoğraf çektiren Bilal Erdoğan’ı da DEAŞ bağlantılı göstermek için kullandığı fotoğraflardan dolayı esnaftan özür dilemiş, ancak esas özür dilemesi gereken Bilal Erdoğan’dan özür dilemek nezaketini göstermemiştir ve ayıp etmiştir. Sanırım o fotoğrafları eline tutuşturanlar aynı fotoğrafları Rusların eline de tutuşturmuşlar ki Rus televizyonları da Sayın Koç gibi Bilal Erdoğan’ı dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanı’nı DEAŞ bağlantılı göstermişlerdir.

***

Paralel örgüt tarafından akredite edildiği iddia edilen bir CHP milletvekilinin, “Türkiye ile İran arasında bir savaş olsa İran’ın yanında olurum” demesinden sonra şimdi de Rus medyasına Türkiye’nin DEAŞ’e salin gazı yakması için kimyasal madde gönderdiğini söylemesi yani DEAŞ’in Türkiye’den salin gazı aldığını söylemesi, RP isimli Rus kanalına konuşan vekilin iftiralarını bir adım öteye götürerek “DEAŞ’in Türkiye’den aldığı salin gazı ile katliam yapmıştır” dediği tüm görsel ve yazılı basına yansımıştır.

Şimdi CHP’den beklenen Türkiye’ye iftira atan bu milletvekilini derhal partiden ihraç edip dokunulmazlığının kaldırılıp yargılanması için harekete geçmesidir. Aksi halde bu ihanet, CHP’nin üstüne kara bir leke olarak yapışacaktır. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.