Takip Et
  • 3 Nisan 2017, Pazartesi

15 TEMMUZ VE ATATÜRK TİCARETİ

15 Temmuz gecesi, Ankara'dan İstanbul'a giden Sayın Kılıçtaroğlu, ikide bir, eğer darbe olursa, tankın üzerine ilk ben çıkarım, diyordu. Atatürk Hava Limanı VİP Salonu'nda dinlenirken, salon bir tankla darbeci hainler tarafından kuşatılmıştır.Bu arada halk Sayın Cumhurbaşkanı'nın çağrısı üzerine hava limanına akın etmiştir.

Cumhurbaşkanı'nın uçağı Atatürk Hava Limanı'na inmek için havada tur atmaktadır. Sayın Kılıçtaroğlu'nun eline büyük bir fırsat geçmiş,''Darbe olursa, tankın üzerine ilk ben çıkarım, dediği tank VİP salonunun önündedir.Ancak, eline geçmiş olan fırsatı değerlendirememiş, birilerinin ricası ile darbeciler, tankı biraz ileriye çekmiş, Kılıçtaroğlu, yanındakilerle birlikte oradan sıvışmış, Bakırköy İlçe Başkanı veya Belediye başkanının evini bulmuştu. Eğer, fırsatı değerlendirip, ahali hava limanına akın etmişken, darbeci hainlere, 'Siz kim oluyorsunuz? Burası Türkiye Cumhuriyeti'dir, yeter artık.' deseydi, ahaliyle birlikte tankın üzerine çıksaydı, kahraman olup milletin gönlünde taht kurmaz mıydı? Acaba darbeciler muvaffak olsalardı, geçmiş darbelerin ardından, yönetimin CHP'ye teslim edildiğini düşünerek,kendisini başbakanlık koltuğunda mı hayal etti?

1960 darbesinden bugüne kadar her seçim ve referandumda ATATÜRK ticareti yapmaktan bir türlü vazgeçmeyen CHP bu referandumda da devam ettiğini görüyoruz....

Beyler, ATATÜRK milletimizin ortak değeridir. Lütfen, ATATÜRK'ü kullanmaktan vazgeçin. Atatürk'ün ölümünden sonra,izlerini silmek adına her şeyi yaptığınız yetmedi mi? Demokrat Parti iktidarında Anıtkabir'i yaptırıp, naaşını Anıtkabir'e taşıyıncaya kadar 15 yıl Atatürk'ün naaşını Etnografya Müzesi'nde sandık içerisinde bekleten CHP değil miydi? Demokrat Parti iktidara geldi, Anıtkabir'i yaptırdı da, Ata'nın naaşını oraya nakletti. Milletimizin ortak değeri olan ATATÜRK'ün yakasından düşün.

ATATÜRK ticareti yapanlar artmaya başladı! Avrupalılar da Atatürk alıp satmaya başladılar. Almanya'nın en prestijli gazetelerinden BİLD gazetesi, Atatürk'ün resmini kullanarak,Atatürk olsa 'Hayır' derdi, diye Almanca ve Türkçe manşet atarak Atatürk'ü uluslararası ticaret metası haline getirmiştir. Ayrıca, önemli bir Alman vakfının başkanı, Alman vakıflarına çağrıda bulunarak, bütün imkanlarınızı' Hayır' için seferber edin, eğer 'Evet' çıkarsa, Erdoğan bizi Türkiye'de barındırmaz. Yüz yıllık çalışmalarımız boşa gider, derler. Haçlılar'ın söz birliği etmişçesine can havliyle 'Hayır' için çalışmaları Türk milletini çok sevdikleri için mi? Düşünün lütfen. Referandum öncesi 27 Avrupa ülkesinin liderlerinin Vatikan'da Papa'nın huzuruna çıkıp biat etmelerini çok iyi görüp, haçlılara ve içimizdeki uzantılarına Osmanlı tokadı indirmemiz,Türkiye'nin yönetim şekline ancak Türk Millet'inin karar verebileceğini, Türkiye düşmanlarına göstermemiz gerekir.

(YILIN SÖZÜ:İsviçre'de sayın Cumhurbaşkanı'nın şakağına silah dayanmış posterini asanlar için söylenen hikmetli söz: Devletsen gider alır getirirsin. KK

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.