Takip Et
  • 5 Aralık 2014, Cuma

Aydın'dan Zeybekçi Geçti

AK Parti Efeler İlçe Kongresinde, partililere hitap eden Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKÇİ

Aydın'a gelirken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman ZOLAN ile birlikte, Denizli Doğal Gaz şebekesinin son dağıtım hakkının temelini attıklarını, Haziran 2015 'de Denizli'nin Doğal Gaz şebekesinin tamamlanmış olacağını söyledi.

Sayın Bakanı dinlerken Aydın ve Nazilli doğalgaz şebekesinin hızlı bir şekilde kaplumbağa hızıyla ilerlediğini düşündüm. Doğal gazın rahatlığını hayal ettim. Kışın sokaklardan geçerken kömür kokusundan ağzımı burnumu mendille kapatmayacağım günleri hayal ettim.

İlgili ve yetkililerin Sayın Başkanlarımızın dikkatine arz olunur,

Ben doğal gazlı hayat hayal ederken Sayın Zeybekçi bizim hayallerimiz var Denizli'den baktığım zaman Menderes Havzasında, yılın her mevsiminde tarımsal üretimin yapıldığı, havzanın her yerini seraların süslediğini görüyorum.

Aydın ile Denizli arasında kargo uçaklarının inip kalktığını, Antalya’ya uzanan otoyolu, İzmir’den hareket eden arabanın 2,5 saatte Antalya’ya ulaştığını, EKPOEGE’nin GERÇEKLEŞTİĞİNİ GÖRÜYORUM DERKEN hayallerini nasıl gerçeğe dönüştürmek istediği, heyecanından belli oluyordu. Ben Sayın Zeybekçi'nin bu hayallerini gerçekleştireceğini inanıyorum.

Sevgili dostlar, Zeybekçi'den önceki Denizli’yi gözünüzün önüne getirin. Ankara ya da Antalya istikametine giderken, yarım saatte Denizli'den çıkabiliyorduk. Battı çıktılarla sorun çözülmüş, transit geçişlerde Denizli’ye girdiğiniz ile çıktığınız bir oluyor. Zeybekçi'den önce Denizli’ye girdiğiniz zaman, orta refüjlerde beyaz kil toprak, yağmurlu havalarda aracınız çamurla kaplanır kuru havalarda da toz olurdunuz.

Refüjler düzenlenmiş, ağaçlandırılmış, çimlenmiş, çamurdan tozdan eser kalmamış. Denizli’de dolaştığınız zaman örnek alınacak bir şehir görürsünüz. Üçler bölgesine gidip şehirciliği görmelisiniz. Denizli’de yapılan parkları, yeşil alanları görmenizi öneririm. Emin olun Denizli’de yaşamak istersiniz.

Eskiden kış mevsiminde Denizli’den aracımızla geçerken kömür kokusundan boğulacak gibi olurduk. Doğalgaz sayesinde hava kirliliğinden eser kalmamış hayalleri olmayanların hizmet edebilmesi hayal olur. Sayın Zeybekçi, ‘’Mahalli seçimlere 1,5 yıl kala alt yapı çalışmalarına başladık.

Alt yapıya şimdi girme her taraf kazılacak toz toprak içerisinde kalan vatandaş oy vermez seçimi kaybedersin dediler. Benim vatandaşımın alt yapısız şehirde bir gün bile yaşamasındansa varsın ben seçimi kaybedeyim dedim. Ama vatandaşım hizmete oyunu verdi, beni yeniden başkan seçti.

Çok şükür Denizli’nin tüm alt yapısını yeniledik ,yağmur gideri dahil alt yapıyı tamamladık’’ dedi.

Sevgili dostlar bunları neden yazıyorum bizim başkanlarımızın Aydın’ımızın Nazilli’mizin Denizli’yi örnek almalarını bizim şehirlerimizin de hizmeti hak ettiğini vurgulamak için yazıyorum. Şehirleri incelemek için Avrupa’lara gitmenize gerek yok. Denizli’yi incelememiz yeterli . İş bilenin kılıç kuşananın. DARISI TÜM AYDIN’ın BAŞINA

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.