Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın Tarım Fuarı’na yoğun ilgi

19 Nisan 2024, Cuma 14:38

     


Aydın’da bu yıl on birincisi düzenlenen 550 markanın katıldığı Uluslararası Tarım, Gıda Ve Hayvancılık Fuarına Aydınlılar yoğun katılım gösterdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Önemli tarım kentlerinden biri olan Aydın’da, Aydın Ticaret Borsası öncülüğünde 18-21 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan fuara Aydınlılar yoğun katılım gösterdi.

“550 FİRMA KATILIM SAĞLADI”

MNP Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Manav fuar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Manav, “On birincisini düzenlemiş olduğumuz Aydın Tarım ve Hayvancılık Fuarını açmış bulunmaktayız. 550 marka ile fuarımız pazar günü akşam saat 19:00’a kadar devam edecektir. Tüm çiftçi ve halkımız davetlidir, fuar alanına girişler ücretsizdir” dedi.

“STANDIMIZA İLGİ OLDUKÇA FAZLA”

Belgesem İş ve Tarım Makinası Operatörlük Kursu Kurucusu ve öğretmeni Okan Sezgin bu sene fuara katıldıklarını ve ilgiden menün olduklarını dile getirdi, “Aydın Tarım Fuarında bizler de yer aldık. Gerek içerdeki standımızda, gerekse de dışarıda çocuklarımızın güzelce eğlenebilecekleri bir alan yarattık. Fuarda geleceğin operatörlerini arıyoruz. Fuara katılım oldukça yüksek özellikle bizim standımıza ilgi oldukça fazla. Bu noktada bize ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“26 BEYGİRDEN, 125 BEYGİRE KADAR ÜRÜN GAMIMIZ MEVCUT”

Erkunt Traktör Ürün Yönetim Müdür Yardımcısı Yasin Akgülden, “Aydın Fuarı’nda çiftçilerimizle buluşmanın heyecanı içerisindeyiz. Katılımdan oldukça memnunuz. Erkunt Traktör olarak 2002 yılından beri çiftçilerimizin geri bildirimleri doğrultusunda tasarladığımız ürünleri onların beğenisine sunmak için bu tarz fuarları dikkate alıp, çiftçilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Ankara merkezli bir firmayız. Fabrikamız Ankara’da tamamen yerli üretim bir ürünümüz var. Ben 16 yıldır Erkunt Traktör‘deyim çiftçilerimizin geri bildirimleri doğrultusunda traktörlerimizin tasarımlarını gerçekleştiriyoruz. Burada da onlarla birlikte ürünlerimizi sergileyip, tanıtıyoruz. Bahçe serisi ve tarla tipi traktörlerimiz mevcut fuarda. 26 beygirden, 125 beygire kadar ürün gamımız mevcut. Tüm çiftçilerimizi Aydın Tarım Fuarına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“ÇİFTÇİMİZE HİZMET VERMEK İÇİN BURADAYIZ”

Landini Traktör de aydın Tarım ve Hayvancılık fuarında yerini aldı. Yetkili “Denizli, Uşak, Aydın Landini Traktör Bayisiyiz Hazar Group olarak petrol, turizm ve traktör sektöründeyiz. Yaklaşık 5-6 seneden beri traktör sektöründeyiz. Aydın’ı da Ladini firması ile buluşturmak için geldik. Çiftçimize hizmet vermek için buradayız. Ürün yelpazemiz bayağı geniş, bunları çiftçimizle buluşturmak için Aydın Tarım Fuarındayız. Aydınlıların fuara ilgisi çok güzel. Geçen sene de fuara katılmıştık ve çok çok memnun kaldık bu sene de tekrar katılım sağladık. Çiftçileri standımıza bekliyoruz” dedi.

“ÜRETİCİSİ OLDUĞUMUZ RÖMORK VE ZİRAİ ALETLERİ TANITMAK AMAÇLI AYDIN TARIM FUARINDAYIZ”

“Başaran Metal Sanayi olarak fuara katıldık. Bu sene ilk fuarımız, Başaran Metal Sanayi olarak Aydın’da üreticisi olduğumuz römork ve zirai aletleri tanıtmak amaçlı Aydın Tarım Fuarındayız” şeklinde konuştu. (SELİME AYDEMİR)  


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler