Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı

19 Nisan 2024, Cuma 17:07

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kuşadası Meslek Yüksekokulu (MYO), Turizm Haftası kapsamında düzenlenen “MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’na ev sahipliği yaptı.

81 ilde bulunan Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı öğrencilerinin katılımıyla Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’nın Ege Bölgesi ayağı, Kuşadası MYO Mutfak Atölyesi’nde yapıldı.

Aydın ve Muğla illerinde bulunan 3’er kişilik ekiplerden oluşan 15 farklı Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen yarışmanın Ege Bölge koordinatörlüğünü MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin yaptı.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gülfidan Kendirlioğlu ve Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman’ın katıldığı yarışma, Kuşadası MYO Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’nin konuşmalarının ardından yarışmada dereceye giren ekiplere ödüllerinin takdim edilmesi ile sona erdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler