Takip Et
  • 2 Mayıs 2024, Perşembe 17:53

Diyetisyen Gamze Taşkın yeni kliniğinde hizmete başladı

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde 2 yıldır hizmet veren Diyetisyen Gamze Taşkın, yeni cihazları ile birlikte yeni kliniğinde hizmete başladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Efeler Cumhuriyet Mahallesi 1955 Sokak’ta hizmet vermeye başlayan Diyetisyen Gamze Taşkın’a ait kliniğin açılış törenine, Aydın Berberler Kuaförle ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AYGiKAD) Başkanı Deniz Işık, davetliler ve Taşkın Ailesi katıldı.

Açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Başkan Serhan Avşar, güzellikten önce sağlıklı bir birey olmak gerektiğini belirtirken, kontrollü bir beslenme gerektiğini ifade etti. Bunun da işinin uzmanı diyetisyenlerle mümkün olduğunu belirten Başkan Avşar, Diyetisyen Gamze Taşkın’ yeni kliniğinin hayırlı olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kliniğini protokol üyeleri ile davetlileri tanıtan Gamze Taşkın, yeni cihazları hakkında bilgiler verdi. Diyetisyen Taşkın, Şubat ayından buyana danışanlarında kullandığı cihazlar hakkında, “Vakumlu yürüme bandında yarım saat içerisinde bin ile bin 500 kalori yakımı sağlanıyor. Haftada da en az 5 bin kalori yakımı sağlıyoruz. Andulasyon cihazımız ile kızılötesi ısı ve titreşim ile beraber bütünsel bir iyileşme sağlıyoruz. Bel, boyun ve sırt ağrınız varsa, varis probleminiz, uyku problemi veya sindirim problemi yaşıyorsanız bu şikayetler için kullanıyoruz. Ayrıca, andilasyon cihazımız bütünsel ve bölgesel incelme sağlıyor ve selilüte iyi geliyor. EMS kas geliştirme ve vücut şekillendirme cihazımız ile de 30 dakikada 30 bin mekik çekme etkisi yaratıp, yağ oranını azaltıp kas oranını artırıyoruz. Bunları diyet programları ile birlikte uyguladığımızda çok mükemmel sonuçlar alıyoruz” ifadelerine yer verdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.