Takip Et
  • 7 Nisan 2015, Salı

Sabır süreç ve zaman

İstenilen bazı hedeflere ulaşmak zaman alıcı bir süreçtir. Karşınıza çıkan engeller olabilir bu yolda ilerlerken ve hedefe yaklaşırken. Siz sona doğru her şey tamamlanmış olarak düşünürsünüz ya da kabul edersiniz. Fakat; bir bakmışsınız farklı, olumsuz, beklenmedik bir durumla karşılaşmışsınız. Çok doğal ama zor bir dönem. Sonuca yaklaştıkça aslında hep bir adım daha uzaklaşmadan yerinde saymak. Gerçekleşmesi gerekeni tamamlayamamak.

Bu tür durumlarda yorgunluk hissinin uyanması mümkün zihnimizde ve yüreğimizde… Ama büyük bir gayretle oluşan sabır önüne geçiyor olumsuzlukların. Büyük bir güçle devam eden hedefe ulaşma inancı ağır basıyor. Ve sonucunda oluşan mutluluk hayatta çok şeye değer diye düşünüyorum. Sevinç ile karışık duygusallık ve mutluluktan oluşan ağlama hissiyatı. Her biri bütünüyle zaferin yansıması.

Hayatta güzel sonuçlar elde ederken sizin ve yakınlarınızın fedakarlıkları olmadan olmuyor. Her şey de öyle değil mi aslında? Etrafınızdaki kişilerin destekleri ile şekilleniyor, bütünleşiyor.

Yaşamınızda sizi hüzünlendirmeyecek hoş durumlar oluşsun dilerim ve sabrınız daim olsun elbette ki sizden hiçbir şey esirgemeyen sevdiğiniz insanlarla birlikte…

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.