Takip Et

29 MAYIS HAFTASI BURÇ YORUMLARI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ:

Sizi yöneten Mars 9 Hazirana kadar burcunuzda seyahat edecek. Yani ev sahibi geldi diyebilirim mekana. Bu ne demek? Bu tarihe kadar oldukça hareketli, motivasyon sahibi, girişken, yorulmak bilmez, istekli, cesur, hızlı hareket edebilir, hedeflerinize ulaşmak daha kolay daha hızlı olabilir.

Tabi bu dönemde sinir- strese, çatışmaya, kavgaya, saldırganlığa ben bilirimciliğe dürtüsel hareketlere, bodoslama bir işe kalkışmamaya dikkat edelim. Yani bir şeyler hayatınızda olumlu anlamda hız kazanırken diğer taraftan bazı gemileri yakmamaya özen gösterelim

Mars size cesaret verdiği gibi zaman zaman olaylar karşısında panik olmanıza da neden olabilir. No Panik

Gene bu dönem, bağışıklık sistemi, alerjiler, ateşli hastalıklar ,kazalar,baş bölgesi sorunlarına ekstra dikkat diyelim

BU dönemi iyi değerlendirin Yükselen Koçlar. Ulaşılabilir hedef belirleyin ve cesur olun. Mars Koç döneminde elde edemeyeceğiniz şey yoktur diyebilirim. 3 Mayısa kadar Mars Neptün kavuşum açısı nedeniyle canınız hiçbir şey yapmak istemese de Açının bu tarihten itibaren uzaklaşması ile kendinizi daha dinç ve dinamik hissedeceksinizdir.

Bu arada Mars, öfke, saldırı ve agresyon ile de alakalıdır. Sakin kalmanızı, toprakla, sporla uğraşmanızı tavsiye ederim. Zayıflamak , spora başlamak ve diyet için uygun zamanlar

Venüs de 29 Nisan da Boğa burcuna geçti. Yaklaşık 1 ay süresince özellikle maddi konular ilişkiler ve para konusunda yada evliliğiniz ile alakalı konuları aktive edecek. Kişisel doğum haritanızda Venüs güzel vaadler veriyor ise bu ay bu güzellikleri karşılama zamanı. İyi para kazanabilir, sağlam ve güçlü bir evlilik yada ortaklık bağı kurabilirsiniz. Ama doğum haritanız bunu vaad etmiyorsa parasal sorunlar, ilişki problemler, güç savaşları olarak da hayatınıza tezahür edebilir.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA:

Mars 9 Hazirana kadar Koç burcun da seyahat edecek. Yani ev sahibi geldi diyebilirim mekana. Ama bu geçiş sizin işinize yarar mı? Pek sanmam  12. Yaşam alanınız da ilerleyen ve 7. Ve 9. Yaşam alanlarınızı da temsil eden Marsın bu yolculuğu size hareket etsem mi etmesem mi arasında kalmanıza neden olacak gibi

. Marsın 12. Ev yolculuğunda öfke ve agresyon içe doğru akabilir kontrol edemediğimiz öngöremediğimiz konular nedeniyle öfke kızgınlık yaşanabilir. İçsel huzursuzluk, motivasyon düşüklüğü söz konusu olabilir. Kızgınlık ve öfkenin içe akması nedeniyle çeşitli sağlık sorunları gündeme gelebilir.Bağışıklık sistemi, alerjiler, baş ağrıları, kafa bölgesini kapsayan sağlık sorunları artabilir.

Bu dönemde maneviyata yönelmenizi, ruhsal anlamda size iyi gelecek uğraşılarda bulunmanızı öneririm. Özellikle ilişkiler ve evliliğiniz, eğitim konuları, idealleriniz , belki bir yolculuk planlaması ile ilgili öngöremediğiniz konular nedeniyle stres yada çatışma içine girmeniz olası olmakla birlikte bu konularda yeni planlamalar yapmak adına da uygun zaman

Arkanızdan iş çeviren gizli düşmanlarınız ile uğraşmanız gerekebilir. Öngöremediğimiz kazalara karşı dikkat etmekte fayda var.

Venüs de 29 Nisan da burcunuza geçti. Yaklaşık 1 ay süresince başta maddi konular ve ilişkiler ile alakalı konuları aktive edecek. Aşırı yeme içmeye eğilim gösterebilirsiniz. Dış görünüşünüz ile ilgili değişimler yapabilir, güzellik estetik temalı girişimlerde bulunabilirsiniz. Kişisel doğum haritanızda Venüs güzel vaadler veriyor ise bu ay özellikle çalışma koşullarınız,çalışma hayatınız günlük sorumluluklarınız, sağlığınız, planlarınız ve sosyal çevreniz ile alakalı gelişmeler yaşanabilir. Ancak eğer değilse bu bahsettiğim yaşam alanlarında sizi mücadele ve savaşa sürükleyeeck gündemlerin yaşanması olası.(işten çıkma, iş kaybı, planlarda değişiklik ) Yükselen Boğalar bu süreçte boyun boğaz bölgeniz, böbrekleriniz, üreme organları ile ilgi sağlık sorunlarına dikkat diyelim.

 

 

 

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER:

Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 9 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Sosyalleşeceğiniz, çeşitli plan ve projeler üreteceğiniz, bol bol dernek vakıf faaliyetlerinde bulunacağınız, arkadaşlarınız ile zaman geçireceğiniz yeni girişimlerde bulunacağınız yeni maceralara atılacağınız aylar bunlar.

Sosyal çevrenizde fazla dürtüsel olmamaya , agresif ve saldırgan tavır takınmamaya, panik yapmamaya, kavga etmemeye çalışın. Mars sizin sağlık evinizi de yönetiyor, baş ağrıları, kafa bölgesi sorunları, alerjiler, bağışıklık problemleri konularına dikkat edelim , çalışma arkadaşlarınız ile çatışmamaya gayret edin ve bu dönemi, iş ortamında yeni bir proje üretmek yeni bir plan yaparak hayata geçirmek şeklinde değerlendirmenizi tavsiye ederim. Çalışmayanlar içinse günlük ruyinlerini değiştirmek, bir spor faaliyetini hayatına katmak, arkadaşları ile birlikte bir şeyler başlatmak olarak değerlendirilmesi uygundur.

29 Nisan Venüs Boğa geçişi ile gizliden birisini sevebilir, platonik bir ilişki sürecine girebilir, yada arka planda bir ilişki yürütmeye başlayabilirsiniz yada sizi gizliden seven bir kişinin varlığından haberdar olabilirsiniz. Para kaybına dikkat diyelim çünki kontrol edemeyeceğimiz olaylardan muzdarip finansal kayıplar yaşanabilir. Hedefleriniz (iş, eğitim….)ile ilgili konularda arka planda çalışmalar başlatabilirsiniz bu dönem., Çok risk almayacaksınız daha çok bir planlama, ön hazırlık evresi şeklinde gelişebilir bu dönem

 

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ :

Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 9 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Kariyerinizde, hedeflerinizde, ebeveynleriniz ile ilgili gündemlerde, aşk hayatınızda, çocuklarınız ile ilgili mevzularda ve sanal yatırım uygulamalarında ivmelenme zamanları. Bu konularda bir beklentiniz varsa, hedeflediğiniz bir şeyler var ise mücadele için uygun zamanlar. İş hayatınızda hedeflediğiniz konularda ulaşılabilir hedefler belirleyin ve harekete geçin. Sistemsel destek kapınızda. Çalışanlar için oldukça hareketli, çözüm odaklı bir dönem. Ancak koç enerjisi içinde agresyon ve dürtüselliğin olduğunu unutmayın. Sakin olmaya çevrenizdekileri kırmamaya özen gösterin. Çatışmalar yaşayabilirsiniz

10.ev yolculuğundaki Mars, statü değişiminizi de destekleyebilir. Bu bir terfi, yeni bir iş yeri açmak, yeni bir girişimde bulunmak şeklinde gelişebileceği gibi, evlilik yada boşanma gibi toplumsal seramoniler ile de statünüz değişebilir.

 

29 Nisan Venüs Boğa geçişi ile çalışanlar için ekstra gelir maaş artışı gibi durumlar söz konusu olabilir. Sosyalleşeceğiniz, arkadaşlarınız ile güzel vakit geçireceğiniz planlar yapabilirsiniz. Belki bir arkadaşınız ile yeni bir iş girişimi yada yeni bir hedef planlamasına girebilirsiniz. Harcamalara dikkat

 

 

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 9 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Yurt dışı, dış ticaret, akademik konular, yayıncılık faaliyetleri hukuksal konulara mars etkisi sayesinde hız geliyor. Seyahatler artabilir . Ev aile, ebeveynler ile ilgili gündemleriniz hareketlenebilir. Taşınma tadilat yer değişikliği emlak alım satım konuları ivmelenebilir. Yalnız marsın içinde agresyon ve mücadele de vardır. Bu yüzden bu yukarıda saydığım konularda zaman zaman agresif, kavgacı yada dürtüsel olabilirsiniz. Öfkenizi kontrol edin , Yolculuklarda kazalara karşı temkinli olun. Hukuksal beklediğiniz bir takım gelişmeler var ise, bu dönemde bu sorunları da rahatlıkla halledebileceksiniz.

29 Nisan Venüs Boğa geçişi ile çalışanlar için iş kariyer konularında olumlu gelişmeler, iş ortamında güç elde etme, yada hedeflediğiniz konularda somut gelişmeler yaşanabilir.

 

 

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 9 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. 8. Evinizde ilerleyecek olan Mars, korkularınızın üzerine gitme, cesaret, ortak yatırım , finans, bütçe konuları üzerine sizlere ivme kazandıracaktır. Size stres yaratan, korkularınıza neden olan konularda başedebilme ve mücadele becerisine bu dönem sahip olabilirsiniz. Hayatınızdan elemek istediğiniz zararlı alışkanlıklarınızı hayatınızdan çıkarmak için uygun bir zaman dilimi. mars etkisi ile her türlü krizin ve sorunun üstesinden çok rahat bir şekilde gelebilirsiniz.. Krediler, borçlar, miras, nafaka, ortaklaşa kazanımlar, sağlıkla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilir yada mevcut konuların çözüm süreci hızlanabilir. Yalnız bu konularda agresyona dikkat. Sakin kalmakta fayda var sağlık yada ameliyat gündemleri yaşanabilir. Bir miras satışı yaşanabilir. Araç almak satmak için uygun bir dönem, kardeşler yakın çevre ile ilgili konularda bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

 

29 Nisan Venüs Boğa geçişi ile yurt dışı konuları, akademik alanlar, dış ticaret bağlantılı gündemler, hukuksal süreçler ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 9 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. 7. Evinizde ilerleyecek olan Mars; ilişkiler , ortaklıklar, yakın arkadaşlıklar finansal konularda ivme kazanmanıza neden olacaktır. Ortaklaşa çalışanlar için iş alanında hareketlenme yaşanabilir. İlişkisi olmayanlar için bu dönem hareketlenmeler yeni başlangıçlar, girişimler yaşanabilir. Ancak mars’ın agresyon ve kavagacı tarafını unutmamakta fayda var. Bu alanlarda olası konularda sakin olmaya çalışın. Bunun dışında hayatınızdan çıkarmak istediğiniz ilişkiler, ortaklıklar için uygun zamanlar. Mevcut ilişkilerinizde sorunlarınız var ise adım atmanızı bu dönem öneririm.

29 Nisan Venüs Boğa geçişi ile kredi, nafaka, borç ve genel olarak finansal konularda gündemler gelişmeler söz konusu olacaktır. Özellikle boyun boğaz bölgesi, zührevi hastalıkları nedeniyle operasyonlar, para çıkışları söz konusu olabilir. Güzellik estetik temaları için operasyon olmak için uygun zamanlar.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 9 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. 6. Evinizde ilerleyecek olan Mars; iş ve çalışma ortamınız ile ilgili konularda ivmelenmeye neden olacaktır. Bu konularda daha çokefr sarfedeceğinizi söyleyebilirm. Biraz yıpranma ve mücadele olsa da güç elde edeceğinizi ve zafer kazanacağınızı söyleyebilirim. Yalnız öfke, acelecilik ve panik duygusundan uzak durun. Daha sakin hareket edin daha sakin karar verin. Gereksiz tartışmalara girmeyin. İş yerinizde hareketlenme söz konusu . Ancak Mars ın 6. ev yerleşimi sağlık konusunu kötü etkileyebilir. Baş bölgesini kapsayan sorunlar, bağışıklık , ateşli hastalıklar, kazalar yaralanmalar, sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

29 Nisan Venüs Boğa geçişi ile bu hafta ilişkisi olmayanlar için yeni bir ilişki başlangıcı söz konusu olabilir. Evli ve ilişkisi olanlar için güzel ve keyifli vakit geçirecekleri bir hafta olacaktır. Parasal konulara gelir gider dengesine dikkat etmekte fayda var

 

 

YAY VE YÜKSELEN YAY

Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 9 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. 5. Evinizde ilerleyecek olan Mars aşk hayatınız çocuk konuları, keyifli eğlenceli konular ve spekülatif yatırım alanlarınıza ivme kazandıracaktır. Bu alanlarda kendinizi çok cesur hissedebilir, risk alabilir, dürtüsel hareketlerde bulunabilirsiniz. Kafanıza koyduğunuz şeyleri hayata geçirmek adına uygun zamanlar . Çocuklarınız yada aşk hayatınızda fazla öfkelenmemeye ve kırıcı olmamaya dikkat edin. Çocuğu olmayanlar için girişimde bulunmak adına uygun zamanlar. Yaratıcı sanatsal çalışmalarda bulunanlar için işler hızlanabilir. Sanal yatırımlarda da risk alabilirsiniz ama dikkat etmenizde fayda var.

29 Nisan Venüs Boğa geçişi ile bu hafta günlük koşuşturmacalarınıza bir süre ara verip dinlenme moduna geçebilir. ilişkisi olmayanlar için yeni bir ilişki başlangıcı söz konusu olabilir. Evli ve ilişkisi olanlar için güzel ve keyifli vakit geçirecekleri bir hafta olacaktır. Parasal konulara gelir gider dengesine dikkat etmekte fayda var

 

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 9 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. 4. Evinizde ilerleyecek olan Mars ; ev, aile ,emlak, ebeveynler ile ilgili konularda bazı hareketlenmeler yaşanmasına neden olabilir. Kızgınlık, kavga agresyon tartışmalar artabilir. Biraz tadınız kaçabilir. Bununla birlikte aileniz ile birlikte yeni birşeye de başlayabilirsiniz. Taşınma tadilat yer değişikliği söz konusu olabilir. Kişisel haritalarınıza bağlı olarak mevzu değişir ama etki alacak alanlar bunlardır. 9 Hazirana kadar bu alanlarda ulaşılabilir hedefler koymanızı ve mantıklı girişimlerde bulunmanızı öneririm. Bununla birlikte gelecek planlarınıza yönelik de yeni başlangıçlar, planlamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz, yeni arkadaşlıklar kuracağınız bir dönem

29 Nisan Venüs Boğa geçişi ile bu hafta özellikle aşk hayatınız, hobileriniz, yada çocuklarınız ile keyifli zaman geçirmeniz olası. Parasal konular ve gelir gider dengesine dikkat edelim

 

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 9 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. 3. Evinizde ilerleyecek olan Mars; iletişim dilinizi biraz sivriltebilir. Agresif, kavgacı, ateşli tartışmalardan mümkün olduğunca uzak kalın ve gemileri yakmayın. Bu dönem vereceğiniz kararları iyi gözden geçirin. Dürtüsel ve düşünmeden karar alabilir ve hata yapabilirsiniz. Trafiğe ekstra dikkat, her türlü kaza açısından güvenliğinizi almanızı öneririm. Bununla birlikte yeni bir fikir üretmek, bunu ticari platforma dökmek yada bir eğitim başlatmak şeklinde çalışabilir. Kardeşler yada yakın çevre ile ticari bir anlaşma bir fikir birliği, yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Yakın çevre kardeşler ile iletişim dilinize dikkat, kırıcı olabilirsiniz sakin olun. Anlamadan dinlemeden harekete geçmeyin. İletişim araçlarınızda arızalar çıkabilir yedeklemeyi unutmayın. Komşular ile küçük çaplı sataşmalar büyük kavgalara dönüşebilir. Bu arada araçlarınızda da arızalar mümkün olabilir. Uzun yola çıkmadan önce bakımlarını yaptırın. İş yerinde gerginliklere dikkat. Doğum haritanız eğer destekli ise iş değişikliği, iş yerinde yükselme yada ivmelenme, hareketlilik, yeni bir statüsel değişim olasıdır

 

29 Nisan Venüs Boğa geçişi ile bu hafta özellikle ev, aile, aile büyükleri ile güzel zamanlar geçirmeniz olası. Parasal konular ve gelir gider dengesine dikkat edelim

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

 

Mars Koç burcuna geçiş yapıyor ve 9 Hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. 2. Evinizde ilerleyecek olan Mars; sizi para, finans, bütçe ile ilgili konularda ivmelendirecek gibi duruyor. Almaya çalıştığınız bir para mevzusu var ise işler hızlanabilir gibi. Gelir artışı söz konusu olabileceği gibi, kişisel haritalara bağlı olarak harcama kalemleri de artabilir. Kontrollü harcamanızı öneririm. Kazançlarınızda giderleriniz de artacak gibi….ununla birlikte doğumsal yeteneklerinizi sergilemek, kendinizi ortaya koymak ve yeteneklerinizden para kazanmak adına da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Sadece ulaşılabilir hedefler koyun ve azmedin cesur olun. Hukuksal, akademik, yurt dışı bağlantılı bir mevzu yada dış ticaret ile ilgili de konular hızlı bir şekilde çözüme ulaşacak gibi…sadece kararsız kalmayın cesur olun derim

29 Nisan Venüs Boğa geçişi ile bu hafta özellikle yakın çevreniz, komşularınız, kardeşleriniz ile güzel zamanlar geçirmeniz olası. Parasal konular ve gelir gider dengesine dikkat edelim 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.