Tatlı su kaynaklarımızın, artan kirlilik ve yanlış yönetim nedeniyle kritik bir eşikte olduğunu belirten Uluslararası Kriz Araştırmaları Merkezi (USKAM) araştırmacısı Doç. Dr. Uğur Karadurmuş, "Sanayi atıkları, tarımsal kimyasallar ve bilinçsiz tüketim, suyun kalitesini hızla ... haberin devamı için tıklayın
- 20 Şubat 2025, Perşembe 09:16
'TATLI SU KRİZİ KAPIDA' DOÇ. DR. UĞUR KARADURMUŞ: "SANAYİ ATIKLARI, TARIMSAL İLAÇLAR, KİMYASAL MADDELER VE EVSEL ATIKLAR, SU KAYNAKLARINA KARIŞARAK SUYUN KALİTESİNİ BOZDU" "SU KİRLİLİĞİNİN ÖNLENMESİNDE GÜÇLÜ VE KARARLI DEVLET POLİTİKALARI ŞARTTIR"