Takip Et

Düzenlemeler

2024-10-25 16:47:00

AK Parti Yenipazar İlçe Teşkilatı’nda kongre heyecanı yaşandı

AK Parti Yenipazar İlçe Teşkilatı 8. Olağan Genel Kurulu, geniş katılımla Yenipazar Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Sadık Yapıcıoğlu, atama ile yürüttüğü görevine seçilerek resmi olarak ilçe başkanlığına getirildi.

Etkinliğe, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile AK Parti Aydın Milletvekilleri Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, AK Parti il ve ilçe teşkilatları, mahalle muhtarları, diğer siyasi parti temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Divan başkanlığı Seda Sarıbaş, Mustafa Özkara, Canip Önal, Keziban Kömürcüoğlu ve Ünal Görünmezoğlu tarafından üstlenildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gündem maddeleri görüşüldü. Kuruluşundan bu yana vefat eden partililer ve şehitler için dua edildi ve katılımcılara ikramlarda bulunuldu. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı ise slayt gösterisi ile paylaşıldı.

Yeniden başkanlığa seçilen Sadık Yapıcıoğlu konuşmasında, AK Parti hükümetinin ilçeye yaptığı yatırımları yakından takip edeceklerini belirtti. “Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Başta eşime, aileme ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise Aydın-Denizli otoyolu için 1,2 milyon Euro’luk yatırım yapıldığını, vatandaşların İstanbul’dan Denizli’ye kadar konforlu bir yolculuk yapabileceğini ifade etti. Aydın ve Yenipazar’a yönelik hizmetlerin süreceğini ve yeni seçilen teşkilatla gece gündüz çalışacaklarını vurguladı.

YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, 400 delegenin katıldığı oylamada mevcut başkan Sadık Yapıcıoğlu güven tazelerken yönetim kuruluna Süleyman Kozbek, Ali Demirci, Ali Çobanoğlu, İbrahim Arı, Mehmet Ekici, Engin Ertan, M. Emin Önal, Muhammet Yapucu, Ahmet Yıldırım, Fikriye Serter, Türkan Balman, Abdullah Güler, Öner Acar ve İbrahim Öden seçildi. (ERDAL AYDIN)