Takip Et

SON DAKİKA

Yenipazarlı muhtar adayı kadınların gününü karanfille kutladı

9 Mart 2024, Cumartesi 12:29
Son güncelleme: 9 Mart 2024, Cumartesi 12:31

     


Aydın’ın Yenipazar İlçesi merkez Yeni Mahalle muhtar Adayı olan ve ilçede 20 yıldır esnaflık yapan Nadir Çelik, kadınlar gününde mahallesindeki emekçi kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yeni Mahalle Muhtar Adayı Nadir Çelik, seçim çalışmaları kapsamında kendi listesinde yer alan iki kadın aza adayları Arzu Yavaş ve Yasemin Erçen ile birlikte mahallesinde ikamet eden ve geneli aile işletmesi olarak faaliyet gösteren işletmelerdeki kadınların 8 Mart Kadınlar Günü’nü, üzerinde adının ve adayı olduğu mahallenin adı yazan karanfillerle kutladı.

Bu davranışının herhangi bir muhtar adayı tarafından daha önceden yapıldığını hiç duymadığını ve kadınlar tarafından çok beğenilerek şaşkınlıkla karşılandığını dile getiren Muhtar Adayı Nadir Çelik, “Kadınlara ve kadın düşüncelerine verdiğimiz değeri ve önemi belirtmek için 8 kişilik aza adayı listemizde, en az iki kadının olması gerektiğini düşünerek hazırladık. Adaylık sloganımızı da ‘şimdi değişim zamanı’ olarak belirledik. Genç, dinamik, çalışkan ve yenilikçi derken de bu ve buna benzer etkinliklerin çoğalarak devam edeceğini dile getirmek istedik” dedi.

“Mahalle halkımızın destekleriyle 1 Nisan’da göreve gelirsek, değişim ve yeniliği tüm Yeni Mahalle halkının hissedeceği ölçüde geliştirerek hizmet etmeye devam edeceğiz” diyen Muhtar Adayı Nadir Çelik, Mahalle halkının kendilerine güvenerek destek vermelerini istedi.

Ayrıca, Muhtar Adayı Çelik, “Keşke tüm mahalledeki kadınlarımıza tek tek çiçek verebilseydik ama zaman ve şartlar sınırlı olduğu için bu etkinliğimizi çarşı esnafları ile sınırlı tutmak zorunda kaldık. İnşallah daha nice etkinliklerde tüm mahalle halkımızla birlikte oluruz. Adaylık sürecimin başından beri tüm aza adayı arkadaşlarım ve büyüklerim her konuda tam destek vererek bana güç verdiler. Bugün bu etkinliği kadın aza adaylarımız olmasa yapamazdım. O yüzden kadınların hayatımızdaki yerini ve önemini bir kere daha hissetmiş olduk, kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler