Takip Et

Düzenlemeler

2024-07-06 15:52:00

Sakin Şehirde heyecan başlıyor

Aydın’ın Yenipazar ilçesi Karacaören Mahallesi’nde bu yıl düzenlenecek olan 5.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası, 8 Temmuz ile 18 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Karacaören Mahallesi Halı Sahasında 18 takımın katılımı ile AYS İNCİR Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek olan turnuva öncesi, takım temsilcilerin katılımı ile kura çekimi gerçekleşip, turnuva heyecanın stardı verildi.

Turnuvanın son gününde final maçı sonrasında katılan takımlara belge ve dereceye giren takımlara kupa verilecek. Turnuva heyecanı, Türk Halk Müziği Sanatçısı Seda Kara'nın vereceği konser ile son bulacak. Karacaören Mahalle Muhtarı Mustafa Kıroğlan katılan tüm takımlara başarı temennisinde bulunarak, “Bu yaz akşamlarında her yıl böylesine güzel etkinlik yapıyoruz. Herkesi bu heyecanlı maçlara izlemeye davet ediyorum. Turnuvanın yapılmasına destek veren Yenipazar Belediyesine, AYS İncir'e, Esi Mağazacılığa, Green Gold ve Yapıpen Tasarım İnşaat'a teşekkür ediyorum” diyerek katılan takımları duyurdu. Bu yıl oldukça zevkli maçların oynanması planlanan müsabakalara katılan takımlar şöyle;

RAMS ÜNİTED SPOR

YAMAN TARIM SPOR

ŞENGÖR BESİCİLİK SPOR

ÇELEBİ YAPI KARACAÖREN SPOR

ELDERESİ SPOR

İHTİYAR HEYETİ SPOR

ÇAVDAR ZEYBEK SPOR

CAVDAR GENÇLİK SPOR

BEYAZ YAKA SPOR

EĞRİDERE SPOR

ZETAY TARIM KULOĞULLAR. SPOR

ANIL HAFRİYAT KARABAĞLAR SPOR

ÜNSALLAR TİCARET AY YILDIZ SPOR

İTİMAT AV PAŞAKÖY SPOR

KOYUNLAR SPOR

FC GALAXY SPOR

HACIKÖSELER SPOR

ORTHASİA CİTY. (SERKAN SARAÇOĞLU)