Takip Et

SON DAKİKA

“Şehrimizin vizyonunu ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz!”

28 Mart 2024, Perşembe 16:15

     


DEVA Partisi Efeler Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, ilçeye kazandırmak istediği ‘Elektrikli Tramvay’ projesini paylaşıp, “Şehrimizin vizyonunu ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz!” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Hazırladığı projelerle dikkatleri üzerine çeken DEVA Partisi Efeler Başkan Adayı Osman Yasin Uzdu, şehrin modernleşmesi adına yeni bir proje daha hazırladı.

Hazırladığı “Yeşil Geleceğimiz İçin; Elektrikli Tramvay” projesi hakkında açıklama yapan Osman Yasin Uzdu, “Sevgili Efeler halkı, sizinle şehrimizin geleceğine yönelik heyecan verici bir proje paylaşmak istiyorum! Aydın Efeler ilçesini sürdürülebilir ve çevre dostu bir ulaşım sistemiyle buluşturarak, şehrimizin vizyonunu ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz! Elektrikli Tramvay Projesi, Aydın'ın modernleşme sürecinde önemli bir adım olacak ve birçok fayda sağlayacak” diye konuştu.

Elektrikli Tramvay projesinin başlangıç noktası ve rotası hakkında da bilgiler veren Efeler Başkan Adayı Uzdu, “Tramvay hattı, Aydın Otogarı'ndan başlayacak ve Adnan Menderes Bulvarı boyunca ilerleyecek. Adnan Menderes Bulvarı üzerinden devam ederken, tramvay hattı Doğu Gazi Bulvarı'nda son durağını Forum Aydın olarak belirleyecek. Batı Gazi Bulvarı boyunca ise son durak Turgut Özal Bulvarı olacak” açıklamasında bulundu.

“AYDIN'IN VİZYONUNA VE GELİŞİMİNE KATKISI BÜYÜK OLACAK”

Amacının trafik sorununa çare olmak ve hava kalitesine de katkı sağlamak olduğunu belirten Uzdu, son olarak şunları kaydetti; “Projemizde kullanılacak tramvaylar tamamen elektrikli olacak, böylece şehrimizin hava kalitesini iyileştirmeye ve çevreyi korumaya katkı sağlayacak. Ayrıca, elektrikli tramvaylar sessiz ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunarak şehir içi ulaşımı daha keyifli hale getirecek. Bu proje Aydın'ın vizyonuna ve gelişimine katkısı büyük olacak. Sürdürülebilir ulaşımın sağlanması, şehrin modernleşme sürecini destekleyecek ve Aydın'ı daha cazip bir yaşam merkezi haline getirecek. Sevgili Efeler halkı, sizlerin desteğiyle bu tramvay hattı projesi ile Aydın Efeler ilçesini daha modern, daha çevreci ve daha erişilebilir bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Sizlerin desteğiyle, şehrimizi yeşil bir geleceğe taşıyan bu önemli adımı atmaya hazırız!” (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler