Takip Et

Düzenlemeler

2023-10-06 14:26:00

“ASKİ’nin bu sorunu gidermesi için 6 yıldır bekliyoruz”

Köşk’ün Ilıdağ Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne 2017 yılında başvurdukları sorunun giderilmemesinden dolayı büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduklarını ifade etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Ilıdağ Mahallesi 81 Sokak’ta yaşayan vatandaşlar, yolun altından geçen dere yatağının çökmesi nedeniyle ulaşım sağlayamadıklarını, tehlike içeren sorun nedeniyle de 6 yıldır çözüm beklediklerini söyledi.

Yaşadıklarının sorunun giderilmesi için 2017 yılından buyana mücadele ettiğini dile getiren mahalle sakinlerinden Mustafa Er, “Evimizin ulaşımını sağlayan bu yolun genişliği bir metre 80 santim. Ancak biz sağlam kalan sadece 60 santim bölümü kulana biliyoruz. Çünkü yolun altında bulunan dere yatağının düzenlenmesi gerekiyor. Köşk Belediyesi tarafından döşenen taşlar, köprünün bulunduğu alanda bozulmuş durumda. Bu sorunun giderilmesi için 6 yıldır bekliyoruz. ASKİ yetkililerinden buna çözüm üretmelerini istedik ama gelen olmadı. CİMER’e yazdım, oradan gelen yanıtta da, talebimizin ASKİ Müdürlüğüne iletildiği belirtildi ama hala ilgilenen yok” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)