Takip Et

SON DAKİKA

Muhtar Adayı Çeviren: Ayrışmaya değil bütünlüğe ihtiyacımız var

27 Mart 2024, Çarşamba 10:06
Son güncelleme: 27 Mart 2024, Çarşamba 11:21

     


Aydın'ın Koçarlı İlçesi merkez Gündoğan Mahallesi Muhtar Adayı 32 yaşındaki Alaaddin Çeviren, mahalledeki ayrışmaların kendisini çok fazla rahatsız ettiğini belirterek, “Mahalle olarak bizim ayrışmaya değil bütünlüğe ihtiyacımız var” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Koçarlı’nın en genç Muhtar Adayı Alaaddin Çeviren, mahalle halkının talepleriyle bu yola çıktığını ve her meslekten kendisi gibi genç ve dinamik bir kadro ile Pazar günü yapılacak olan seçimlere hazır olduklarını belirtti.

“MAHALLEMİN ESKİDEN OLAN O BÜTÜNLÜĞÜNÜ TEKRAR SAĞLAYACAĞIZ”

Uzun yıllardır ilçede esnaflık yaptığını dile getiren Gündoğan Mahallesi Muhtar Adayı Alaaddin Çeviren, evli ve bir çocuk babası olduğunu ifade etti. Koçarlı merkezde av bayisi ve çilingir hizmeti veren Gündoğan Mahallesi Muhtar Adayı Alaaddin Çeviren, “iki dönemdir muhtarlık görevini yürüten muhtarımız, 3 dönem için tekrar aday. Mahallemizde bazı ihtiyaçların olduğunu düşündük ve bu ihtiyaçlardan dolayı geniş ve genç bir kadro kurarak biz de bu yola başvurarak adaylığımızı açıklamıştık. İnşallah hayırlı bir sonuç alırız. Mahallemiz için düşüncelerimiz ve yapılması gereken belli başlı eksiklerimiz mevcut. Bunlar, gelmeyen bölgelerimize doğalgaz, doğalgaz ile birlikte yapılması gereken yollarımız var. Bazı bölgelerde parklar var ama aydınlatması ve diğer eksikleri mevcut. Ekibimle beraber daha iyi hizmet vermek için aday olduk ve mahallemize hizmet için hazırız. Ancak bu eksikliklerin yanı sıra mahallemizin en önemli eksikliği ise, eskiden olan o bütünlüğünü kaybetmiş olması. Bu nedenle mahalle halkımın aday olmam konusunda talepleri oldu. Ben de bu talepler doğrultusunda aday oldum. Çünkü mahallemizde ayrıştırmacılığın çok fazla arttığını gördük. Biz ayrıştırmak için değil, birlik ve bütünlük içinde tüm mahalle ile bir olmak istiyoruz ve bunu planlıyoruz. Ekibimle birlikte daha iyi bir hizmet vereceğiz. Ekibimde genç, dinamik ve çeşitli meslek dallarından arkadaşlarımız mevcut. Bunlar da Bircan Demir, Serkan Özen, Rıfat Erbilgin, Kağan Uyan, Uğur Uşaklı, Ahmet Akman, Ali Başkaya ve Hamit Tolga Çakar. Pazar günü yapılacak olan seçimde de tüm mahalle halkımın desteğini bekliyorum” sözlerine yer verdi. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler