Takip Et

/>

SON DAKİKA

Mehmet Akif Ersoy İkokulu’nda coşkulu bayram

23 Nisan 2024, Salı 13:59
Son güncelleme: 23 Nisan 2024, Salı 15:01

     


Aydın’ın Efeler ilçesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Efeler’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda düzenlenen etkinliklerle başladı.

Efeler Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda düzenlenen 23 Nisan programı yoğun ilgi gördü.

Öğretmenler, öğrenciler ve velilerin yoğun katılım gösterdiği kutlama programında her sınıf, hazırladıkları gösterilerle eğlenceli saatler geçirdi.

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte, minik öğrencilerin yaptığı çalışmalar büyük ilgi topladı.

Okul Müdürü Ahmet Ümit Sezer günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaparak, “Milli iradenin temsilcilerinin 23 Nisan 1920'de oluşturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldığı gün; Hem kurtuluş savaşımızı zafere götüren yolun başlangıcı, hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin müjdecisi olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenliğimizin sembolü olan meclisimizin açılışından bir süre sonra, 1929 yılında bugünü ayrıca çocuklara armağan etmiştir. Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek, değerli öğretmenlerimizle velilerimizin ortak sorumluluğu ve hedefi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; çocuklarımıza armağan edilen ve mili iradenin değerini bizlere tekrar hatırlatan bu anlamlı günde başta; Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor çocuklarımıza barış, huzur, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyorum” dedi. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler