Takip Et

/>

SON DAKİKA

Kuyulu halkından okul müdürüne vefa örneği

23 Nisan 2024, Salı 14:01
Son güncelleme: 23 Nisan 2024, Salı 16:34

     


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Türkiye’nin birçok yerinde tören düzenlendi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın’ın Efeler ilçesi Kuyulu Mahallesi’nde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Kutlama öncesi bu yıl görevine veda edecek olan Kuyulu Ortaokulu müdürü İsmail Özkan için plaket töreni düzenlendi. Yaklaşık 8 yıldır Kuyulu Ortaokulu’nda Okul Müdürlüğü görevini üstlenen İsmail Özkan için Kuyulu Muhtarı Ahmet Yurga, Kuyulu’nun sevilen esnafı Keşkekçi Hülya olarak tanınan Hülya Yardımcı ve İsmail Yardımcı başta olmak üzere Kuyulu’da yaşayan vatandaşlar İsmail Özkan’a Kuyulu’daki öğrencilere bu zamana kadar verdiği eğitimlerinden dolayı teşekkür amaçlı bir plaket hazırladı. Kutlama töreni öncesi bu yıl sonunda görevine veda edecek olan İsmailÖzkan’a plaketini Kuyulu Muhtarı Ahmet Yurga takdim etti. Plaketi teslim alan Okulu Müdürü İsmail Özkan tüm Kuyulu halkına teşekkür ettiğini söyledi.

Daha sonra kutlamalar öğrencilerin şiir, halk oyunları ve çeşitli gösterileriyle başladı. Bir çok gösterinin yapıldığı okulda öğrenciler velilerden büyük alkış aldı.

Kutlamanın ardından Okul Müdürü İsmail Özkan açıklamalarda bulundu.

“2015 yılından beri burada görev yapmaktayım. Dokuz yıldır burada çalışıyorum. Bu yıl son senemiz. Güzel yıllar geçirdik. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin katılımıyla dolu dolu bir gün yaşadık. Çok güzel bir bayram kutladık. İyi ki bu köyde çalışmışım. Muhtarımız köy halkı adına sağ olsun takdim etti kendisine de köy halkına da çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Muhtar seçilen Ahmet Yurga da şunları söyledi:

“Yeni muhtar seçildim. 23 yıldır Kuyulu’da erkek kuaförlüğü yapıyorum. Böyle bir göreve atıldım. Köy halkının takdiriyle. İlk görevim oluyor. Köyümüze bir çok şey kazandırmak istiyoruz. Bu sevdayla yola çıktık. Okul müdürümüz 9 yıldır hizmet veriyor. Okulumuza çok büyük emekleri var. Hem eğitim öğretim hem de okulun gelişmesi anlamında çok büyük katkısı oldu. Öğretmenlerimiz de başarılı öğrenciler yetişmesine vesile oldular. Bunun karşılında bizde naçizane bir hediye vermek istedik. Tekrar emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Esnaf Hülya Yardımcı da, “Müdürümüz hem karakter olarak hem de bir eğitimci olarak çok iyi bir insan. Müdürümüz köylüyle iç içeydi. 9 yıldır çok emeği var okulumuza. Bizde onu onore etmek istedik. Küçük bir hatıra olsun istedik. Biz onunla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Muhtar azası İsmail Yardımcı ise şöyle konuştu:

“Hem üzgünüm hem sevinçliyim. Müdürümüz köyümüze çok şeyler kattı. Yeni ek binamızda yardımcı oldu. Taşın altına elini koydu. Üst mercilerden yardım alarak elinden gelen her şeyi yaptı. Yeni görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler