Takip Et
  • 2 Nisan 2024, Salı 17:14

Aydınlılar başkanlardan ne istedi?

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeni başkanlarını seçti. Biz de Aydın halkına mikrofon uzattık ve seçilen başkanlardan beklentilerini sorduk. Vatandaşlar genellikle alt yapı, trafik, otopark gibi sorunların çözülmesini ... haberin devamı için tıklayın

Hizmetin her gün yapılması gerektiğini ifade eden Reşat Mengi , “Umurlu ve Aydın için hizmet bekliyoruz, ama bu sadece seçime doğru değil seçimden önce ve sonra da sürekli olarak yapılması gerekiyor. Hizmetin her gün yapılması gerekiyor. Şehrin acil sorunlarından birisi de altyapı ve trafik sorunu yollarımız problemli, bunların daha iyi bir şekilde yapılmasını istiyoruz”  şeklinde konuştu.

Hizmetin her gün yapılması gerektiğini ifade eden Reşat Mengi , “Umurlu ve Aydın için hizmet bekliyoruz, ama bu sadece seçime doğru değil seçimden önce ve sonra da sürekli olarak yapılması gerekiyor. Hizmetin her gün yapılması gerekiyor. Şehrin acil sorunlarından birisi de altyapı ve trafik sorunu yollarımız problemli, bunların daha iyi bir şekilde yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.