Takip Et
  • 2 Nisan 2024, Salı 17:14

Aydınlılar başkanlardan ne istedi?

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeni başkanlarını seçti. Biz de Aydın halkına mikrofon uzattık ve seçilen başkanlardan beklentilerini sorduk. Vatandaşlar genellikle alt yapı, trafik, otopark gibi sorunların çözülmesini ... haberin devamı için tıklayın

Emekli için yapılan yardımların yetersiz olduğunu ifade eden Hüseyin Akbaş, “Aydın eskisinden daha iyi olmalı,  en önemlisi de emeklilerin daha çok desteklenmesi gerekiyor. Geçenlerde Ege Et’de emekliye özel yapılan %20 indirimden faydalanmak için gittim,  bu çok güzeldi ondan yararlandım teşekkür ederim. Peynirlerde de yaptık dediler fiyatlara baktım,  gittim dışarıda daha uygun fiyatlı olan peynir buldum onu aldım. Yani bir emekli için verilen bu yardımlar yeterli değil, daha indirim bekliyoruz. Çünkü 10 bin TL bir emekli maaşı alan kişi kesinlikle bu şekilde yaşayamaz. Ben Kuşadası’nda oturuyorum,  Kuşadası bazlı bir yorum yapayım Kuşadası Belediyesi çalışıyor tamam ama Kuşadası’nın bütün mahallelerini kontrol altında tutması gerekiyor,  diğer ilçeleri sürekli takip etmeli,  hangi belediye nasıl çalışıyor takip yapılmalı,  bu takipler yapılmadığında orada yaşayan vatandaş mağdur duruma düşüyor” ifadelerini kullandı.

Emekli için yapılan yardımların yetersiz olduğunu ifade eden Hüseyin Akbaş, “Aydın eskisinden daha iyi olmalı, en önemlisi de emeklilerin daha çok desteklenmesi gerekiyor. Geçenlerde Ege Et’de emekliye özel yapılan %20 indirimden faydalanmak için gittim, bu çok güzeldi ondan yararlandım teşekkür ederim. Peynirlerde de yaptık dediler fiyatlara baktım, gittim dışarıda daha uygun fiyatlı olan peynir buldum onu aldım. Yani bir emekli için verilen bu yardımlar yeterli değil, daha indirim bekliyoruz. Çünkü 10 bin TL bir emekli maaşı alan kişi kesinlikle bu şekilde yaşayamaz. Ben Kuşadası’nda oturuyorum, Kuşadası bazlı bir yorum yapayım Kuşadası Belediyesi çalışıyor tamam ama Kuşadası’nın bütün mahallelerini kontrol altında tutması gerekiyor, diğer ilçeleri sürekli takip etmeli, hangi belediye nasıl çalışıyor takip yapılmalı, bu takipler yapılmadığında orada yaşayan vatandaş mağdur duruma düşüyor” ifadelerini kullandı.