Takip Et
  • 2 Nisan 2024, Salı 17:14

Aydınlılar başkanlardan ne istedi?

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeni başkanlarını seçti. Biz de Aydın halkına mikrofon uzattık ve seçilen başkanlardan beklentilerini sorduk. Vatandaşlar genellikle alt yapı, trafik, otopark gibi sorunların çözülmesini ... haberin devamı için tıklayın

Neşe Taş, “Özlem Çerçioğlu’nu çok seviyorum, oyum kendi neydi zaten, tek istediğim özellikle çocuklar için dershaneler yapılması,  çoğaltılması.  Bunun haricinde havuz Aydın için çok önemli. Çok sıcak yer Aydın. Çevre düzenlemesi, parklar, sosyal alanlar yapılması gerekiyor. Aydınların daha çok sosyalleşebileceği yerlere ihtiyacı var. Bunun haricinde memnunum zaten inşallah böyle devam eder” ifadelerini kullandı.

Neşe Taş, “Özlem Çerçioğlu’nu çok seviyorum, oyum kendi neydi zaten, tek istediğim özellikle çocuklar için dershaneler yapılması, çoğaltılması. Bunun haricinde havuz Aydın için çok önemli. Çok sıcak yer Aydın. Çevre düzenlemesi, parklar, sosyal alanlar yapılması gerekiyor. Aydınların daha çok sosyalleşebileceği yerlere ihtiyacı var. Bunun haricinde memnunum zaten inşallah böyle devam eder” ifadelerini kullandı.