Takip Et

SON DAKİKA

Germen'den Zencirci'ye: ''2009'da AK Parti bayrağı sallamadın mı?''

22 Mart 2024, Cuma 22:54
Son güncelleme: 22 Mart 2024, Cuma 23:29

     


Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen, halk buluşmasında CHP'nin adayı Burak Zencirci'ye yüklendi. Zencirci'nin 2009'da AK Parti için bayrak salladığını hatırlatan Germen, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

‘’CHP’nin öz evladı Burak kardeşim, sana iki sorum var. 2009 yılında AK Parti bayrağı sallayıp AK Parti’ye oy istedin mi istemedin mi? 2014 yılında CHP Büyükşehir’i kazandığında eşini özel kalemde neden işe soktun? Hani nerede dürüstlük? Bunca insanın işe ihtiyacı varken neden eşin? Bir konuşsun bir açıklasın, hani çok güzel konuşuyor ya. Kapı kapı gezip iş isteyecekmiş ya, neden 2014’te eşini soktun önce işe, bir sürü kardeşimiz, gencimiz varken.’’

Germen, söz konusu konuşmasını sosyal medya hesabından ‘’Biz bazı arkadaşlar gibi dün buraya oy isteyip, bugün karşıya oy isteyenlerden değiliz! Bizim yerimiz de belli, duruşumuz da belli! Bizim tarafımız Cumhur’un Tarafı Devletimizin Tarafı!

Bir de bu arkadaşlar gibi sizlere iş vaatleri verip ardından önce kendi ailesine iş verenlerden olmadık, asla da olmayacağız!

Bizim sözümüz,

Halit Germen Sözü!

Bizim sözümüz Cumhur’un sözü!’’ sözleriyle paylaştı. (HABER MERKEZİ)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler