Takip Et

Düzenlemeler

2024-09-30 16:07:00

Aydın Veteriner Hekimleri Odası’nda bayrağı Kaya devraldı

Aydın Veteriner Hekimleri Odası’nın hafta sonu yapılan seçimli Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Cemil Şahin aday olmadı. Veteriner Hekimleri Odası’nda bayrağı Kaya devraldı.

Aydın Veteriner Hekimleri Odası’nın 16. Olağan Genel Kurulu, Cumartesi günü başlayıp Pazar günü saat 17:00’de oy verme işleminin tamamlanmasıyla son buldu. Tek liste ile gidilen seçimlerde, Veteriner Hekimleri Odası’nın yeni yönetimi belirlendi.

YENİ YÖNETİM

Veteriner Hekim Hakan Kaya öncülüğünde düzenlenen yeni yönetim kurulunda, Fatih Göğebakan, Sedat Turgut, Hüseyin Yılmaz ve Yezdan Yıldırım yer alırken, yedek üyeler ise Mustafa Baysal, Eser Çakmakçı, M. Çağrı Çağlar, Lütfi Küçük ve Serkan Dirik’ten oluştu.

“MESLEĞİMİZİN BAYRAĞINI EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIMA GAYRETİNDE OLACAĞIZ”

Aydın Veteriner Hekimleri Odası’nın yeni Başkanı olarak göreve hazırlanan Hakan Kaya, yapacakları yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını yapacaklarını ifade etti. Hakan Kaya, “Odamızın 16. Olağan Genel Kurulu ve seçimlerimize büyük katılımla teveccüh göstererek bizleri bu değerli ve kutsal göreve layık gören üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kadim Veteriner Hekimlik mesleğimizin bayrağını tüm oda organlarımıza seçilen değerli meslektaşlarımız ile hep birlikte, tüm üyelerimizin ve meslektaşlarımızın destekleriyle en iyi şekilde taşıma gayretinde olacağız. 2018 yılı Ekim ayından bu yana benim de içerisinde olmaktan büyük bir onur duyduğum Odamız Yönetim Kurullarında; Yönetim Kurulu Başkanlığını azim ve özveriyle başarılı bir şekilde yürütmüş olan değerli kardeşim meslektaşım Cemil Şahin Başkanımız ve Oda Yönetiminde azim ve özveriyle başarılı bir şekilde Saymanlık ve asıl üyelik görevlerinde bulunan değerli kardeşim meslektaşım Hidayet Yaman’a kutsal mesleğimize ve Odamıza olan üstün katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız. Odamızın 16.Olağan Genel Kurul ve seçim sonuçlarının meslek camiamıza, ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederiz” sözlerine yer verdi. (ERDAL AYDIN)