Takip Et

Düzenlemeler

2024-10-23 13:25:00

Aydın'da 'Destan'sı açılış

Aydın’ın Efeler ilçesinde 2020 yılından bu yana faaliyet gösteren Destan Otomotiv, yeni şubesini hizmete açtı. Ata Mahallesi Astis Sanayi Sitesi’nde bulunan yeni lokasyon, geniş katılımlı bir açılış töreniyle hizmet vermeye başladı. Açılışa, Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, Aydın Şoförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Semih Özmeriç, Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, Aydın Şehiriçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Destan Otomotiv’in sahibi Adem Kötelioğlu, işletmenin 2020 yılında Karsan yetkili servisi olarak faaliyete başladığını, 2022 yılında kaporta ve boya hizmetleri sunmaya başladıklarını belirtti. Yeni şubeleriyle Aydın’da bir ilki gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kötelioğlu, “Ağır vasıta grubunda, otobüs, kamyon ve tırların ön düzen ayarını yapabilecek bir servis Aydın’da yoktu. Bu eksikliği gidererek, müşterilerimize bu alanda da hizmet sunmaya başladık” dedi.

Kötelioğlu, Destan Otomotiv’in geniş hizmet yelpazesine de değinerek, motor tamiri, bakım, onarım, yağ değişimi, kaporta ve boya hizmetlerinin yanı sıra rot balans, fren testi ve vize öncesi hazırlık hizmetleri sunduklarını dile getirdi. Ayrıca, mekanik arızalardan lastik değişimine kadar her türlü otomobil ihtiyacının Destan Otomotiv çatısı altında karşılanabileceğini belirtti. (SELİME AYDEMİR)