Takip Et
  • 23 Eylül 2024, Pazartesi 01:42

Pekmez kazanları kaynamaya başladı

Üzümün her çeşidinin yetiştiği Manisa'da şifa kaynağı olan pekmez yapımı başladı. Önceden sadece kendi ihtiyaçları için pekmez yapan köylüler, şehirlerden doğal ve organik ürünlere artan talep üzerine odun ateşinde kaynayan kazanlarda ... haberin devamı için tıklayın

PEKMEZ KAZANLARI KAYNAMAYA BAŞLADI ÜZÜMÜN BAŞKENTİ MANİSA'DA ŞİFA KAYNAĞI PEKMEZ YAPIMI BAŞLADI UZUN VE ZAHMETLİ BİR SÜRECİ OLAN PEKMEZ YAPIMI GELENEKSEL YÖNTEMLERLE ODUN ATEŞİNDE YAPILIYOR

PEKMEZ KAZANLARI KAYNAMAYA BAŞLADI ÜZÜMÜN BAŞKENTİ MANİSA'DA ŞİFA KAYNAĞI PEKMEZ YAPIMI BAŞLADI UZUN VE ZAHMETLİ BİR SÜRECİ OLAN PEKMEZ YAPIMI GELENEKSEL YÖNTEMLERLE ODUN ATEŞİNDE YAPILIYOR