Takip Et
  • 11 Mayıs 2024, Cumartesi 23:33

Aydın'da bekçi, traktörün alında kaldı

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde tarla sürerken kullandığı traktörün devrilmesi sonucu Bozdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan çarşı ve mahalle bekçisi hayatını kaybetti. Olay, Dömen Mahallesi'nde meydana geldi. ... haberin devamı için tıklayın

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde tarla sürerken kullandığı traktörün devrilmesi sonucu Bozdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan çarşı ve mahalle bekçisi hayatını kaybetti.

Olay, Dömen Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bozdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde çarşı ve mahalle bekçisi olarak görev yapan 27 yaşındaki Orhan Baş'ın tarla sürdüğü sırada kullandığı traktör devrildi.

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde tarla sürerken kullandığı traktörün devrilmesi sonucu Bozdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan çarşı ve mahalle bekçisi hayatını kaybetti. Olay, Dömen Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bozdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde çarşı ve mahalle bekçisi olarak görev yapan 27 yaşındaki Orhan Baş'ın tarla sürdüğü sırada kullandığı traktör devrildi.