Takip Et

Düzenlemeler

2024-09-30 15:34:00

Sevginin sembolü çiçek bu kez kaosa neden oldu

Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren Gül Bahçesi Kır Düğün Salonu’nda yapılan nişan merasimine şehir dışından gönderilen çiçek, bu kez kaosa neden oldu. Gerçek ise, kamera kayıtlarının incelenmesi ile netleşti.

Kızılcaköy Mahallesi’nde hizmet veren Gül Bahçesi Kır Düğün Salonu’nda, geçtiğimiz Cuma günü Buse Karabulut ile Berkay Demirtaş için düzenlenen nişan merasimine, vatani görevine yerine getiren ve çiftin mutluluğuna ortak olmak isteyen bir arkadaşları, Çiçek Sepeti isimli uygulama üzerinden çiçek gönderi. O çiçeğin, nişan merasimine gölge düşürdüğü ifade edildi.

GERÇEKLER, GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARININ İNCELENMESİYLE ORTAYA ÇIKTI

Gül Bahçesi Kır Düğün Salonu işletmecisi Kenan Ocak, 9 yıldır salon işletmeciliği yaptığını belirtirken, sipariş verilen çiçek yüzünden zan altında kaldıklarını belirtti. Daha önceki olayların düğün sonrası çiçeklerin kayıp olmasına, “Ailelerden birisi almıştır” diye düşünerek inceleme gereği duymadığını söyleyen Kenan Ocak, “Burada çok enteresan bir durum başınıza geldi. Bu bizim 3 kez başımıza gelen bir olay. Cuma günü biz burada Buse ile Berkay'ın nişan merasimini yaptık. Çiçek Sepeti uygulaması adı altında hizmet veren bir firma buraya çiçek getirmiş. Nişan merasimi yapılan çiftler adına gönderilen bu çiçek salonumuzda kaosa neden oldu. Gönderen kişi nişan merasimi öncesi çiçek salona geldi bilgisini veriyor. Masalarına koymak isteyen çift bize çiçeği sordu ama ortada çiçek yoktu. Çiçeği getiren firma görevlisi buraya çiçekle gelmiş fotoğrafını bizim tabelamızın önünde çekmiş ve gönderen kişiye iletmiş. Biz bu çiçeği bulamayınca güvenlik kameralarımızdan baktık. Getiren kişinin çiçeği buraya koyup resmini çekip tekrar alıp gittiğini gördük. Ben bu kamera kayıtlarını çiftlere gönderdim onlar da çiçeği gönderen arkadaşlarına iletmişler. Gönderen kişi çiçek Sepeti uygulamasına bu şikayetini iletip parasını iade almış ve bunu yapan firmanın sözleşmesi iptal edilmiş” diye konuştu.

AHİ EVAR KÜLTÜRÜNE GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Ahi Evran kültürünün yaşatılması amacıyla çeşitli etkinliklerin düzenlendiği haftada yaşanan bu olay, sadece işletmeci Kenan Ocak’ı değil, o gün orada görevli olan orkestracısından pastacısına, fotoğrafçısından garsonuna herkesi zor durumda bıraktığı belirtildi. Düğün salonu işletmecisi Kenan Ocak, yeniden böyle bir olay yaşamamak adına, o çiçekçi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti. (ERDAL AYDIN)