Takip Et
  • 5 Mayıs 2024, Pazar 15:07

2028 cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Dikkat! Geliyor...

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "CHP'nin 2028 cumhurbaşkanı adayı kim olur?" sorusuna yanıt verdi. Sarıgül'ün "CHP'de Grup Başkanvekilliği yapmış siyasetin ta gençlik kollarını, ilçe başkanlığı, il başkanlığını çok iyi bilen Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin! Geliyor!" açıklaması dikkat çekti. Yine CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'dan da benzer bir açıklama geldi.

Mynet.com'un haberine göre, yerel seçimlerde yıllar sonra birinci parti çıkan CHP'de şimdiden genel seçimler için mesai başladı. 31 Mart'ta elde edilen başarıyı sürdürmek isteyen CHP yönetimi hedefine adım adım ilerlemek isterken kulislerde ise şimdiden '2028 cumhurbaşkanı adayı' tartışmaları başladı.

SARIGÜL'DEN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ! NE YAVAŞ NE İMAMOĞLU...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun isimleri kulislerde öne çıkarken, farklı bir çıkış CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'den geldi.

CHP'NİN 2028 CUMHURBAŞKANI ADAYI KİM OLACAK?

TV100 ekranlarında yayınlanan "Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti" programına konuk olan Sarıgül, Dudu'nun 2028 seçimleri için adayını sorması üzerine şu açıklamayı yaptı:

"GENEL BAŞKANIMIZA DİKKAT EDİN! GELİYOR!

"Siyaset uzun vadeli bir şeydir. Yarın sabah ne olacağı belli olmaz. Ama şunu söyleyebilirim. Bilgi, beceri, yetenekleriyle daha önce CHP'de Grup Başkanvekilliği yapmış, siyasetin ta gençlik kollarını, ilçe başkanlığı, il başkanlığını çok iyi bilen Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin! Geliyor!"

CHP'DEN BENZER BİR ÇIKIŞ DAHA!

İmamoğlu ve Yavaş'ın yerine Özgür Özel'i işaret eden bir diğer CHP'li isim de Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır oldu. Sözcü TV'de İpek Özbey'in sorularını yanıtlayan Başarır, "Ben Erdoğan’ın yerinde olsam Özgür Özel ile yarışmak istemem.” dedikten sonra "Diğer adaylardan (İmamoğlu ve Yavaş) daha mı zor?” sorusuna “Bana göre öyle” şeklinde yanıt verdi. (HABER MERKEZİ)

ÇOK OKUNAN DİĞER HABERLER İÇİN 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.