Takip Et

Aydın sokaklarında bağımlılıklara karşı pedal çevirdiler

Yeşilay Aydın Şubesi öncülüğünde bisikletseverler, sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunmak ve bağımlılıkların zararlarına karşı farkındalığı artırmak amacıyla pedal çevirdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonu ve Yeşilay Aydın Şubesi öncülüğünde bisikletseverler, Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda buluştu. Etkinliğe, AK Parti Aydın Milletvekilleri Ömer Özmen ile Seda Sarıbaş ile AK Parti İl Teşkilatı Başkanları ile Aydın Bisiklet İl Temsilciliği ekibi ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Kent Meydanı’nda startı verilen etkinlik, Mimar Sinan Spor Salonu önünde son buldu. Yeşilay Aydın Şubesi Başkanı Sencer Gündüz, tüm katılımcılara teşekkür etti. Sencer Gündüz, yaptığı açıklamada, 2011 yılından buyana devam eden etkinlik olduğunu belirterek, “Türkiye genelindeki Yeşilay şubeleri, Yeşilay Spor Kulüpleri ve gönüllülerimizin değerli katkılarıyla birlikte gerçekleştirdiğimiz bisiklet turumuz, bisikletseverlerin katılımıyla festival havasında geçti. İyi ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunmak ve bağımlılıkların zararlarına karşı farkındalığı artırmak amacıyla düzenlediğimiz Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’na her yaştan bisikletsever yoğun ilgi gösterdi. Tüm katılımcılarımıza ve etkinlik boyunca güvenlik önlemi alan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekibine, sağlık önlemini sağlayan İl Sağlık Müdürlüğü personeline, katkı sağlayan Efeler Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ederiz” dedi. (ERDAL AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.