Takip Et
  • 12 Mayıs 2024, Pazar 14:49

Aydınlı minikler harçlıklarıyla annelerine özel bir gün yaşattı

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN ANNELERİNE ANLAMLI SÜRPRİZ

Aydın’ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi’nde bulunan Atça Ali Sönmez Anaokulu öğrencileri, Anneler Günü'nde, biriktirdikleri harçlıkları ile annelerine özel gün hazırlayan minik yürekler, annelerine sürpriz yaptı.

Atça Ali Sönmez Anaokulu öğrencileri Anasınıfı Öğretmenleri Yeliz Çeker Ökten ile annelerine Anneler Günü sürprizi hazırladı. Atça Ali Sönmez Anaokulu Anasınıfı Öğretmeni Yeliz Çeker Ökten, öğrenci velilerinden Nida Akyol ve kafe işletmecisi Hacer Kocakaya Korkut öncülüğünde düzenlenen sürpriz etkinlikte anaokulu çocukları, harçlıkları ve kumbaralarında biriktirdikleri paralarla annelerine kahvaltı ikramında bulundu. Sabah erken saatlerde bir araya gelen veliler ve öğrenciler kahvaltının ardından farklı etkinliklerle öğleye kadar gönüllerince eğlenerek Anneler Günü'nü kutladı. Annelerinin günlerini kutlayan ve gül vererek annelerini öpen çocuklarla birlikte anneler de çok mutlu oldu. Birlikte hatıra fotoğrafı çektiren anneler ve çocukları tüm annelerin de günlerini kutlamayı ihmal etmedi.

Öğrenci velilerinden Nida Akyol ve Tuğba Aslan, çocuklarının bu anlamlı kutlama etkinliğinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Çocuklarımız ve sınıf öğretmenimiz bizlere çok güzel bir anneler günü sürprizi hazırlamışlar. Çok mutlu olduk. Tüm annelerimizin de günleri kutlu olsun” dediler. Kahvaltı ve etkinlik programını hazırlayan işletmeci Hacer Kocakaya Korkut da tüm annelerin günlerini kutlayarak, “Ali Sönmez Anaokulu öğrenci velilerimizi ve çocuklarımızı bu anlamlı günde ağırlayarak hep birlikte günlerini kutladık” dedi.

Kafede düzenlenen etkinliğe Atça Ali Sönmez Anaokulu Anasınıfı Öğretmeni Yeliz Çeker Ökten, anaokulu sınıfının öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. (İHA)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.