Takip Et
  • 13 Mayıs 2024, Pazartesi 14:02

Aydın'ın gençleri, Gençlik Haftası etkinliklerinde spor heyecanı yaşadı

AYDIN'IN GENÇLERİ, ŞAMPİYONLUK İÇİN YARIŞTI

Aydın'ın 17 ilçesinde düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında gençler, çeşitli spor branşlarında müsabakalara katılarak şampiyonluk için mücadele etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen etkinliklerde sporun gençler üzerindeki olumlu etkileri vurgulandı.

Her yıl 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası'nın coşkusunu yaşamak üzere Aydın'ın 17 ilçesinde düzenlenen etkinlikler, gençlerin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonuyla gerçekleştirilen müsabakalarda atletizm, masa tenisi, dart ve voleybol gibi çeşitli spor branşlarında yarışmalar düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında, Buharkent ve Germencik ilçelerinde öğrenciler arasında 400 metre ve 100 metre koşu yarışları yapıldı. Heyecan dolu mücadelelerde gençler, birincilik için ter döktü ve yeteneklerini sergiledi. Germencik'te ise masa tenisi, dart ve atletizm yarışmaları düzenlendi ve sporun birleştirici gücüne vurgu yapıldı.

Gençlik Haftası etkinlikleri, 9 Mayıs'ta başlayıp 21 Mayıs'a kadar devam edecek olup, Aydın'ın dört bir yanındaki gençlerin sporla buluşmalarını sağlamak amacıyla çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.