Takip Et
  • 13 Mayıs 2024, Pazartesi 15:53

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları’nda büyük huzursuzluk

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Alp Kayır’ın tavır ve çalışmalarının başarısızlığa neden olduğunu belirten Yönetim Kurulu Üyelerinin, görevlerinden istifaya hazırlandıkları öğrenildi.

Aydın’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde alınan başarısızlık sonucunun AK Parti Aydın İl Yönetimi’nden kaynaklandığı iddiasında bulunan Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri’nin, Başkan Ebru Alp Kayır’a tepki amacıyla görevlerinden istifa edecekleri öğrenildi.

İl genelinde seçim çalışması için gittiklerini, ancak AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Alp Kayır’ın kendilerini çalıştırmadığı ve sadece kendi aile şirketine ait tanıtımların yaptırıldığını dile getiren İl Yönetim Kurulu Üyeleri, “Biz partimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için gece gündüz çalışmaya hazırız. Ancak, yerel seçim çalışmalarımız, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Alp Kayır tarafından sürekli engellendi. Gittiğimiz çalışmalarda ya saatlerce arabada oturtulduk ve 2-3 işyerinde çekildiğimiz fotoğraflarla geri döndük, ya da Başkan Kayır’ın aile şirketinin tanıtımlarını yapmak zorunda kaldık. Ayrıca, seçim sürecinde kadın kollarına tahsis edilen arata 3 şoför değişti. Sebebi ise, Başkan Kayır’ın ağza alınmayacak hakaret ve küfürleri yüzünden. Ama biz asıl şoförün, yani Kadın Kolları Başkanı’nın değişmesini istiyoruz. Çünkü, 31 Mart Yerel seçimlerinde Aydın Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan Adaylarımızın aldığı başarısız sonuçların en büyük etkenlerinden bir tanesi kendisidir ve biz bu nedenle kendisiyle daha fazla çalışmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.