Takip Et

Aydın CHP’de Poyraz gerilimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın eski İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun partisine hakaretlerde bulunan gazeteci ve yazar ile fotoğraf çektirmesine tepki gösterdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere, yine CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel hakkında yazdığı köşe yazıları nedeniyle geçtiğimiz yıllarda CHP’lilerin hedefi haline gelen, hatta uğradığı saldırıyı da CHP’lilerin gerçekleştirdiğini açıklayan Yazar Ergün Poyraz ve eşi Pervin Poyraz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu ile bir etkinlikte kameralara poz verdi.

CHP’li Etem Mutlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğrafa, “Yine başladık. ‘Seçimden önce Anamıza sövenlere Seçimlerden sonra Baba demeye’ Bu ağırlama yetmez, plaket ve onur ödülü de verseydiniz bari. CHP’ye çok güzel küfür ediyorsunuz diye. Daha 1 ay olmadı. Pes.....” notu ile paylaştı.

“AKSİ TAKTİRDE SÜLEYMAN SOYLU'DAN FARKINIZ KALMAZ”

Paylaşılan bu fotoğraf karesi üzerine CHP Aydın eski İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’na tepki gösterdi. Kalınomuz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Sayın Özlem Çerçioğlu! Bu fotoğraf size yakışmadı. Çok üzüldüm. 4,5 yıldır CHP'ye ve mesai arkadaşınız Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e çirkin saldırı ve iftiralarda bulunan bu sözde gazeteci yazar ile böyle bir fotoğraf veremezsiniz. Aşağıdaki videoyu lütfen dikkatlice izleyin. Bakın kendisi ile fotoğraf çektirdiğiniz kişi İYİ Partiye nasıl da oy istiyor? Fotoğraf çektirirken lütfen dikkat ediniz. Aksi taktirde Süleyman Soylu'dan farkınız kalmaz. CHP kültürü asla bunu kabul etmez ve affetmez.” (ERDAL AYDIN)

 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.