Takip Et

Aydın BŞB tırının çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, şehrin tanınan esnafı hayatını kaybetti. Kaza, Aydın Denizli Karayolu Sanayi Kavşağı'nda gerçekleşti.

 

 

71 yaşındaki Salih Nuri Aşuk, sahibi olduğu demirci dükkânından motosikletiyle ayrıldığı sırada, T.K. tarafından kullanılan Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait çöp transfer tırıyla çarpıştı. Kaza sonucu Aşuk, çöp aracının altında kalarak hayatını kaybetti.

 

 

 

Kazayı gören vatandaşlar hemen acil yardım ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Aşuk'un yaşamını yitirdiğini tespit etti. Cansız bedeni, detaylı inceleme için morga götürüldü. Kazanın ardından, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait çöp transfer aracının sürücüsü T.K. polis tarafından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

 

 

Nazilli'de demircilik yaparak uzun yıllar geçirmiş olan Salih Nuri Aşuk'un ani ölümü, şehirde derin bir üzüntüye neden oldu. Aşuk'un ailesi ve sevenleri, olayın şokunu yaşarken, yetkililer kazanın sebebini ve sorumluluğunu belirlemek için soruşturma başlattı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.