Takip Et

Ünlü astrolog böyle uyardı: Çarşamba sabah saat 06:21'e dikkat!

Son dönemde seçim yorumlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü astrolog Nuray Sayarı, Nur Viral'in Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programına konuk oldu. Sayarı tarih ve saat vererek tüm astroloji takipçilerini heyecanlandırdı.

Nur Viral'in hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıktığı 'Hayatta Her Şey Var' programının son konuğu ünlü astrolog Nuray Sayarı oldu.

Son dönemde seçim yorumuyla adından sıkça söz ettiren Sayarı şimdi de yaptığı uyarı ile dikkat çekti.

TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK

Astroloji takipçilerini heyecanlandıran açıklamalar yapan Nuray Sayarı tarih ve saat vererek uyardı. Sayarı 'Hepimizin kalbinde bir bahar havası başlıyor. Çarşamba sabahı güçlü bir yeni ayı boğa burcunda yaşayacağız. Taşların yerinden oynayacağı bir haftadayız. Özel bir haftadayız.' dedi. 

Ünlü astroloj sözlerine şöyle devam etti: 'öncelikle sabah saat 08:50'den gece 00:42'ye kadar ay boşlukta kalacak. Ani kararlar vermeyin, imajınızı değiştirmeye kalkmayın, peşin hükümlü olmayın dengede kalın.

SABAH SAAT 06:21'E DİKKAT

Çarşamba sabahı özel bir sabah saat 06:21'de yeni ay boğa burcunda oluşuyor. Fırsatlarla dolu bir yeni ay yaşayacağız. Bu saatten itibaren dileklerinizi dileyin. Bu saatten itibaren dileyeceğiz dilekler hayatınızda kalıcı olacak.

Boğa demek huzur demek, boğa demek beş duyusunu kullanmak demek, kokuyu alabilmek demek, lezzetin farkında olmak demek, hayatı tadabilmek demek dolasıyla çok özel bir hafta olacak.' (HABER MERKEZİ) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.