Takip Et
  • 6 Mayıs 2024, Pazartesi 11:03

Aslı ve Enes çifti 3 gün süren düğün ile evlendi

Aydın’ın Çine İlçesi Ovacık Mahallesi Muhtarı Cengiz Çakır ve Necibe Çakır çiftinin kızları Aslı ile merhum İmam Hatip Osman Deniz ile Naciye Deniz çiftinin oğulları Enes Deniz, 3 gün boyunca süren düğün organizasyonu ile dünya evine girdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Ovacık Mahallesi Muhtarı Cengiz Çakır ve Necibe Çakır çiftinin kızları Aslı ile 2022 yılında yaşamını yitiren Ovacık Mahallesi İmam Hatibi Osman Deniz ile Naciye Deniz çiftinin oğulları Belediye personeli Enes Deniz için tertiplenen düğün töreni, Cuma akşamı başlayıp Pazar günü düzenlenen balo ile son buldu.

2020 yılında nişanlanan Aslı ve Enes çifti, Ovacık Mahallesi Düğün Salonu’nda Cuma ve Cumartesi günü düzenlenen eğlencenin ardından dün akşam Kahraman Mahallesi Çamlık Düğün Salonu’nda organize edilen balo ile dünya evine girdi. Aslı ve Enes için düzenlenen düğün törenine ilçe protokolü ve diğer mahalle muhtarlarının yanı sıra, yüzlerce misafir katıldı. Genç çift, 3 gün boyunca devam eden düğün töreninin ardından balayına çıktıkları ifade edildi. (ERDAL AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.