Takip Et

Aydın'da feci kaza! Çok sayıda yaralı var

Kuyucak'ta kontrolden çıkan otomobil ilk önce bariyerlere sonra kamyona çarptı. Kazada beş kişi yaralanırken, kazazedelerden birinin hamile olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza, Kuyucak’ta Aydın-Denizli Otoyolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 06 AGB 285 plakalı araç sürücüsü M.D, Denizli istikametinden Aydın istikametine seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

KAMYONLA DA ÇARPIŞTI

Kontrolden çıkan otomobil ilk önce Kuyucak Otobanının çıkışında bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle iyice kontrolsüz kalan sürücü daha sonra önünde seyir halinde olan kamyona feci şekilde çarptı. Kaza sonucu araçta bulunan S.C, M.D, S.A, C.K ve R.B yaralandı. Yaralılar ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

HAMİLE KADININ HAYATI TEHLİKEDE

Araçta bulunan R.B’nin hamile olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Durumu ciddiyetini koruyan R.B ilk müdahalenin ardından Denizli’ye sevk edilirken, diğer yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı. (HABER MERKEZİ) 

ÇOK OKUNAN DİĞER HABERLER

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.