Takip Et
  • 6 Mayıs 2024, Pazartesi 17:55

Kuşadasıspor Kütahya'da final yolunda yaralandı

TFF 3. Lig 3. Grup Play-Off 2. Tur ilk maçında deplasmanda Belediye Kütahyaspor ile karşılaşan Aydın temsilcisi Kuşadasıspor, 2-1 mağlup olarak kendi evinde oynayacağı rövanş maçı için yara aldı.

Belediye Kütahyaspor Dumlupınar stadında oynadığı Kuşadasıspor maçında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Belediye Kütahyaspor maça kontrollü başlarken zaman zaman etkili ataklar gerçekleştirdi. İlk bölümün ardından Belediye Kütahyaspor orta sahada baskılı oynamaya başladı.

Özellikle sağ kanadı H.İbrahim Pekşen ile etkili kullanan Belediye Kütahyaspor önemli ataklar gerçekleştirdi. Bu ataklardan birinde Pekşen ceza sahasına girerken vurdu ve topu ağlara gönderdi. Golden birkaç dakika sonra Pekşen bu kez kaleci ile karşı karşıya pozisyonda golü atamadı. İlk yarı 1-0 Belediye Kütahyaspor üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da istekli başlayan ev sahibi Belediye Kütahyaspor, rakibi Kuşadası’nın kalesini resmen abluka altına aldı.

69. dakikada Burak Başkaya ile farkı ikiye çıkaran Belediye Kütahyaspor, 89.dakikada Aykut Çift’in attığı gole engel olamadı. Skor 2-1’e taşındı.

Geride kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca Play-Off 2. Turunun ilk maçını 2-1’lik skorla Belediye Kütahyaspor kazandı. Bu maçın rövanşı Cuma günü Kuşadası’nda oynanacak. (MEHMET YAYLIOĞLU) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.