Takip Et

Elmas Pide Köşk'te hizmete açıldı

Pidesiyle ünlü ve Sakin Şehir unvanına sahip Yenipazar'da gıda sektöründe hizmet veren Elmas Pide’nin ikinci şubesi, Köşk İlçesi’nde hizmete açıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Köşk Çarşı Mahallesi Okul Sokak PTT karşısında hizmete giren Elmas Pide’nin işletme sahibi İhsan Elmas, Köşk’ün gastronomisine zengin menüleri ile marka haline getirmek için yola çıktıklarını dile getirdi. İşletmeci ihsan Elmas, “Bu meslekte 10. yılımızı yaşıyoruz. İnşallah Yenipazar’ımızın güzel ve meşhur olan tatlarımıza burada Köşk halkımıza ve müşterilerimize sunacak olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışımıza gelerek bizlere güç katan müşterilerimize, dostlarımıza, aile büyüklerimize, meslektaşlarımıza ve misafirlerimize, Elmas ve Mumcular Ailelerimiz adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılışta konuşan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, “Pidesiyle ünlü komşu ilçemizde faaliyet gösteren Elmas Pide’nin köşk ilçemizde böyle güzel gösterişli, konforlu şekilde Yenipazar'dan sonra ikinci şubesiyle burada, ilçemizde hizmet verecek olması bizleri mutlu etti. Bu güzel işyerinin işletme sahibi kardeşimiz, aynı zamanda damadımız başta olmak üzere aile fertleri Mumcular ve Elmas Ailelerine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bol kazançlar getirmesine temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Efeler Akmescit Camii İmam Hatibi Seyfullah Doğan’ın yaptığı duanın ardından işyerinin açılış kurdelesi Melih Akça, Zafer Mumcular, Mustafa Elmas işyeri sahipleri İhsan ve eşi Sena Elmas birlikte kesti. Açılışın ardından tüm katılımcılara ustaların ellerinden çıkan pide ve çeşitli ikramlar yapıldı.

Açılışa, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Yenipazar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Melih Akça, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk köşk İlçe Başkanı Yaşar Baş, AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Sadık Yapıcıoğlu, KOSGEB İl Müdürü Sadullah Dülger, Köşk Esnaf Odası Başkanı Mustafa Ergücü, banka müdürleri, muhtarlar, Yenipazar ve Köşk ilçelerinden çok sayıda misafir katıldı. (SERKAN SARAÇOĞLU) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.