Takip Et

/>

SON DAKİKA

Arçelik Efeler mağazası görkemli bir törenle açıldı

20 Nisan 2024, Cumartesi 14:49
Son güncelleme: 20 Nisan 2024, Cumartesi 20:58

     


Yüzlerce ürün ve yenilikçi hizmet anlayışıyla açılan Arçelik Bayi Aydın’ın Efeler ilçesi Zafer Meydanı Doğu Gazi Bulvarında hizmet vermeye başladı.

Gökhan Pehlivan ve Regaip Sarı ortaklığında açılan Arçelik Bayi açılışına çok sayıda konuk geldi. Açılşa Efeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş, Aydın Ticaret odası başkanı Hakan Ülken, AYESOB başkanı Muhammet Ali Künkcü ve Aydın Sanayi odası başkanı Gökhan Maraş katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Açılış esnasında konuşma yapan işletme sahibi Gökhan Pehlivan şunları söyledi, “Aydınımızın değerli baskanları değerli arkadaşlarımız değerli dostlarımız sevgili ortağım Regaip Sarı beyefendi ile birlikte açtığımız Aydın merkez de açtığımız Arçelik Bayimizin açılışına hoş geldiniz, bizler bu işi Aydın’a Arçelik’in gücünü daha fazla güç katmak için Regaip ile birlikte bu işe başladık bizim Regaip‘le bu işe başlamamızın da elbette ki siz değerli dostlarımızın bize verdiği enerjiyle karar verdik. Biz güzel bir ortaklık kültürüyle öğrendiğimiz derneklerimizden öğrendiğimiz kültürle bu işi gerçekleştiriyoruz, inşallah Aydınımız’a hayırlı uğurlu olur kurdelemizi kesmek üzere sayın Efeler belediyesi Başkan yardımcısı Barış Altıntaş beyefendiye ardından Aydın Ticaret Odası başkanı Hakan Ülgen beyefendiye ardından Sanayi Odası başkanımız Gökhan Maraş beyefendi ve Arçelik Grup Satış Yöneticisi Yunus Bulut'u rica ediyorum” diye ifade ettikten sonra kurdele kesilerek açılış yapıldı.

Açılışın ardından konuklar mağazayı gezerek, ikramlar ve içecekler eşliğinde sohbet etti.

TvDen mikrofonuna da konuşan Arçelik işletme sahiplerinden Gökhan Pehlivan şunları söyledi:

“Öncelikle Aydınımıza Türk sivil toplum örgütlerine Aydın’daki komşularımıza Zafer mahallesindeki komşularımıza dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Böyle güzel bir günde bizi yalnız bırakmadılar bizim de Regaip‘le birlikte bu işi yapıyor olmamız da benim açımdan da çok büyük bir olumlu bir konu, katılan dostlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

TvDen mikrofonuna da konuşan Arçelik işletme sahiplerinden Regaip Sarı şu ifadelere yer verdi:

“Açılışla ilgili biz Gökhan bey ile bizim uzun süredir devam eden dostluğumuz bir ortaklığa dönüştü. Aydınımız’a bir Arçelik bayi düşündük, bu arada gelen bütün misafirlerimize esnaflarımıza dostlarımıza arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz çok güzel bir açılış oldu bize enerji verdi teşekkür ederiz” dedi. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler