Takip Et

SON DAKİKA

BU FOTOĞRAFA İYİ BAKIN!

19 Temmuz 2013, Cuma 17:27

     


Çine Yolu’nda aylardır, yıllardır devam eden “fuhuş kepazeliği” ile ilgili, son olarak 3 Temmuz tarihli gazetemizde “Bu ahlaksızlığa Ramazan’da da göz yumacak mısınız?” diye sormuştuk.
Bugün 19 Temmuz 2013 Cuma. Kutsal ayımız Ramazan-ı Şerif’in 11. günü ve Müslümanlar için kutsal sayılan bir gün.


Bu fotoğraf, Cuma namazının hemen akabinde saat: 13.57’de çekildi. Bu ve benzeri manzaralar, Çine Yolu’nun bilinen mevkilerinde, önceki aylarda olduğu gibi Ramazan ayının ilk 10 gününde de sıkça yaşandı.


Tüm bu gerçeklere rağmen, birileri bu kadınları bölgeden uzaklaştırmak için mücadele etmek yerine, konuyla ilgili yayınlanan habere resmi kanallar ve resmi kayıtlarla cevap yetiştirme gayretinde. Oysa bu ahlaksızlık, her gün yaşanmaya devam ediyor ve Aydın’daki hiçbir yetkilinin gücü, bu kadınları yol kenarlarından temizlemeye yetmiyor.
İşte o nedenledir ki, bu fotoğrafa lütfen bir kez daha iyi bakın ve Aydın’da devletin gücünün, yol kenarlarında hemen her gün fuhuş yapan kadınlara, Kabahatler Kanunu Madde 37’den işlem yapmaktan öteye geçemediğini görün.


Madde 37: “Mal veya hizmet satmak için başkalarını rahatsız eden kişi, idarî para cezası ile cezalandırılır” dese de, buradaki kadınların sattıklarının başka bir şey olduğunun ve ahlaki değerlerimizin ayaklar altına alınıp, Çine’nin ve Aydın’ın imajının büyük zarar gördüğünün lütfen bir an önce farkına varın ve gereğin yapın. (MEHMET AYDIN)

Türkiye’nin en açık genelevine hiçbir yetkili müdahale etmiyor 







 
Son Eklenen Haberler