Takip Et
  • 13 Mayıs 2024, Pazartesi 17:22

Nazilli’de özel etkinlik

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İstasyon Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Bedensel Engelliler Derneği, Engelsiz Engelliler Derneği, NAZENDER, Güzelköy Özel Eğitim ve Uygulama Okulu, Nazilli Özel Eğitim Ortaokulu, Süleyman Efendi Uygulama Eğitim Okulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün katılımıyla İstasyon Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na Dernek Başkanları tarafından çelenk bırakıldı.

Engelli Dernek üyeleri ve Özel Eğitim Okullarının öğrencileri ve protokol üyeleri ellerinde pankartlar ve Türk Bayrakları ile Orhangazi Ortaokulu Bando Takımı eşliğinde Uzun Çarşı’dan Belediye Meydanı’na kadar kortej yürüyüşü yaptı. Belediye Meydanı’nda Engelliler haftasına katılan İlçede bulunan Dernek üyeleri ve Özel eğitim okullarının öğrenceleri çeşitli gösterilerde bulunarak protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından alkışlandılar. Atatürk Ortaokulu öğrencisi, İstiklal Marşı’nın 12 kıtasını ezbere okumasının ardından büyük alkış aldı. Programda duygulu anlar yaşandı. Güzelköy Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencileri halk oyunları gösterisi gerçekleştirdi.

Programa, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şule Akbaş ile protokol üyeleri katıldı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.