Takip Et

Aydın’da ‘Öncü Kadın Liderler Eğitimi’ düzenlendi

Aydın İş Kadınları Derneği (İŞKAD) üyeleri için, "Sürdürülebilir Kalkınmaya Öncü Kadın Liderler Eğitimi "düzenledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Efeler Aymira Otel’de 5 gün süren eğitime İŞKAD üyeleri katıldı. Tümü işletme sahibi olan İŞKAD'lı iş kadınları, 5 gün boyunca farklı iş deneyimleri hakkında bilgiler alarak sürdürülebilir kalkınma amaçları çerçevesinde paylaşımda bulundular.

Kalkınma için Bilgi ve içerik üreticisi, KONRAD ADENAUER STIFTUNG Eğitim Uzmanı Cüneyt Örkmez tarafından yürütülen eğitim programında; Lider girişimcinin yol haritası, sosyal girişimcilik ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri, iş örgütleri için gönüllülük ve etkinlik yönetimi, güçlü kararlar, riskler ve kriz yönetimi, İletişimde liderlik ve yönetim becerileri, temsil, etkili sunum, hitabet ve imaj, kurumsal iç iletişim, iş yaşamında görgü kuralları, kurumsal sosyal sorumluluk, müşteri ilişkileri deneyimi ve yönetimi, yaratıcılık ve inovasyon, iş insanı markası, misyon odaklı insan kaynakları yönetimi ile geleceğe liderlik başlıklı konular işlendi.

Egitim programını hazırlayan ve başarıyla uygulayan eğitmen Cüneyt Örkmez, bu değerli etkinliği Aydın şehrinin ileri gelen iş kadınları ile buluşturan Aydın İş Kadınları Derneği eğitim komisyonu Başkanı Hatice Gümüştaş'a teşekkür etti. Aydın İş Kadınları Derneği Başkanı S.M.M.M. Aynur Kılıç, yeni yönetim döneminde yapılacak projelerden ve eğitim programlarından bahsederek, Aydın'daki iş kadınlarını bir çatı altında toplayarak Aydın'ın ilk İş kadını derneğini kuran kurucu başkan Belgin Çekmen Altay'a minnet ve teşekkürlerini belirtti.

Üyelerine yönelik sürekli eğitimlerle desteklendiğini ve bu desteklerin devam edeceğini söyleyen Başkan Kılıç, iş hayatına destek vermek için Aydın İş Kadınları Derneği çatısı altında var olan birlik ve beraberliğin önemini aktardı. Sürdürülebilir kalkınmanın gerekliliği ve sürdürülebilir kalkınmaya öncü Lider Kadınların bu ülke ekonomisindeki katkısına vurgu yaptı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.