Takip Et
  • 6 Mayıs 2024, Pazartesi 15:22

Köşk’te doğalgaz ağı örülmeye devam ediyor

Aydın’ın Köşk ilçesinde doğalgaz konforuna kavuşan 2 mahalleden sonra, Çarşı Mahallesi’nde de altyapı çalışmalarına başlandı.

Çarşı Mahallesi’nde bu kış hizmete sunulması hedeflenen doğalgaz kullanımı için altyapı çalışmaları başladı. Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in girişimleriyle hayata geçirilen doğalgaz projesinin kabul edilmesinin ardından başlayan altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla, Serdaroğlu ve Altıeylül mahallelerinde konutlar doğalgaz konforuna kavuştu.

“HEDEFİMİZ İLÇEMİZİN TAMAMINI DOĞALGAZ KONFORUYLA BULUŞTURMAK”

Serdaroğlu ve Altıeylül mahallelerinden sonra ekipler, Çarşı Mahallesi’nde de hizmet için altyapı çalışmalarına başladı. Hizmetin bu kış Çarşı ve Soğukkuyu mahallelerindeki vatandaşlara ulaşması için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, ”Girişimlerimiz sonucunda ilçemizde hayata geçirdiğimiz doğalgaz projemizi söz verdiğimiz gibi 2022 yılında Serdaroğlu mahallemize gaz vererek sonlandırdık ve hemşehrilerimizi doğalgaz konforuna kavuşturduk. Altıeylül mahallemize de hizmetin ulaşmasıyla birlikte Çarşı ve Soğukkuyu mahallelerimizdeki hemşehrilerimizi doğalgaz konforuyla buluşturmak için çalışmalarımız başladı. Hedefimiz en kısa zamanda ilçemizin tamamını doğalgaz konforuyla buluşturmak. Hemşehrilerimizi bir an önce doğalgaza kavuşturmak adına süreci yakından takip ediyoruz.” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.