Takip Et
  • 4 Mayıs 2024, Cumartesi 10:38

Aydınlı Veteriner Hekimler günlerini kutladı

Aydın Veteriner Hekimleri Odası tarafından düzenlenen organizasyonda, Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlandı.

Aydın’ın Efeler İlçesi Kızılcaköy Mahallesi’nde, Aydın Veteriner Hekimleri Odası tarafından düzenlenen yemekli organizasyonda, Dünya Veteriner Hekimler Günü ile odanın 30. Kuruluş yıl dönümü bir arada kutlandı. Organizasyona, Aydınlı Veteriner Hekimlerin yanı sıra çok sayıda protokol üyesi de katıldı.

“GÜNLERCE KUTLAMALAR YAPABİLECEĞİMİZ GÜNLERİ DE GÖRÜRÜZ DİYE UMUT EDİYORUM”

Dünya Veteriner Hekimleri Günü onuruna düzenledikleri organizasyonda konuşan Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin, “Öncelikle bu güzel gecemize hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Burası dert anlatma, yakınma yeri değil tabii ki ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Veteriner Hekimler uzun yıllardır, sürekli özlük hakkı kayıpları yaşıyor, çok fazla sıkıntımız var. Dolayısıyla bunun aslında kutlanacak bir tarafı da yok. Biz de isteriz ki, Dünya Veteriner Hekimler Günü vesilesiyle, günlerce eğlenelim, 7 gün 7 gece düğün, bayram yapalım ancak maalesef olamıyor. Bu geceyi de, birlik, beraberlik, dayanışma ve moral gecesi olarak değerlendirerek organize ettik. İlerleyen yıllarda inşallah coşkuyla günlerce kutlamalar yapabileceğimiz günleri de görürüz diye umut ediyorum” dedi.

“ŞANLA, ŞEREFLE, ONURLA DAHA NİCE 30 YILLARA ERİŞEBİLMEYİ ÜMİT EDİYORUZ”

Aynı zamanda, Aydın Veteriner Hekimleri Odasının kuruluşunun 30. Yılı içerisinde olduklarını belirten Başkan Cemil Şahin, “Odamızın bugünlere ulaşmasında büyük emek veren, değerli oda yöneticilerimize, oda kurullarımızda görev yapan meslektaşlarımıza ve maddi manevi her koşulda büyük destek aldığımız, temel taşlarımız, meslek örgütümüzün varlık sebebi olan değerli üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Şanla, şerefle, onurla daha nice 30 yıllara erişebilmeyi ümit ediyoruz. Organizasyonumuza teşrif ederek gecemizi onurlandıran Efeler Belediye Başkanımız Anıl Yetişkin'e, Köşk Belediye Başkanımız Veteriner Hekim Nuri Güler'e, Veteriner Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cavit Kum'a ve Dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Bülent Ulutaş ve Prof. Dr. Göksel Erbaş'a, Tarım ve Orman İl Müdürümüz Veteriner Hekim İbrahim Altıntaş'a ve İl Müdür Yardımcımız Veteriner Hekim H. Eray Yeşilçayır'a, Buharkent İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Veteriner Hekim İbrahim Selli'ye, TMMOB Aydın İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri ve Makine Mühendisleri Odası Başkanı Tunç Erlaçin'e, Aydın Tabip Odası Yönetim Kuruluna, Aydın Diş Hekimleri Odası Yönetim Kuruluna, tüm meslektaşlarımıza ve kıymetli ailelerine, sesi ve harika sahne performansıyla gecemize renk katan müzisyen Veteriner Hekim, İncirliova İlçe Temsilcimiz Mehmet Tokalı'ya şükranlarımızı sunuyor, daha nicelerine hep birlikte ulaşabilmeyi temenni ediyoruz” ifadelerini kulandı.

Organizasyonda, hazırlanan pasta oda yönetimi ve protokol üyeleri tarafından kesilirken, halk oyunları gösterileri ve müzik ziyafeti de gerçekleştirildi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.