Takip Et

Akaryakıta çifte indirim bu gece

Akaryakıt fiyatları indirim ve zam haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Brent petrol fiyatlarındaki düşüşten etkilenen motorin ve benzine indirim bekleniyor. Yaşanan gelişmelerin ardından güncel motorin ve benzin fiyatı araştırmaları hız kazandı. İşte, 6 Mayıs 2024 güncel akaryakıt fiyatları ile LPG, benzin ve motorin fiyatlarında son durum...

Benzin ve mazot fiyatlarında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Brent petrolde yaşanan değişikliklerin ardından araç sahiplerinin yüzünü güldürecek bir haber geldi. Motorine ve benzine indirim bekleniyor. Peki, benzin ve motorin fiyatlarında son durum ne? İşte, 6 Mayıs Pazartesi İstanbul, İzmir, Ankara güncel LPG, benzin ve motorin fiyatları.

Akaryakıt fiyatlarına 6 Mayıs'ı 7 Mayıs'a bağlayan salı gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzin ve motorinde 1.5 TL civarında indirim bekleniyor. Akaryakıt sektörü kaynaklarının aktardığı bilgiye göre, LPG'nin (otogaz) litre fiyatına 2 Mayıs Perşembe günü gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim geldi.  (ERDAL AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.