Takip Et
  • 9 Mayıs 2024, Perşembe 13:17

Öğrencisiyle ilişkiye girdiği iddiasıyla yargılanırken başka öğrencisinden hamile kaldı

Öğrencisiyle ilişkiye girdiği iddiasıyla yargılanırken başka öğrencisinden hamile kaldı

İngiltere'de, 30 yaşındaki matematik öğretmeni Rebecca Joynes hakkında, öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla başlatılan davada şok edici gelişmeler yaşandı. Öğretmen yargılanırken, başka bir öğrencisinden hamile kaldığı ortaya çıktı.

Dünya basınında yer alan haberlere göre davaya ilişkin kanıtlar, Joynes'un hem öğrencileriyle uzun süreli ilişkiler yaşadığını hem de bu ilişkileri saklamadığını gösteriyor. Bir öğrencinin ifadesinde, öğretmeniyle lüks bir rezidansta en az 30 kez ilişkiye girdiklerini itiraf ettiği belirtildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde de Joynes'un iki farklı öğrencisini ilişki için evine aldığı tespit edildi.

Bu gelişmeler üzerine Joynes, görev yaptığı okuldan derhal uzaklaştırıldı ve mahkemece kefaletle serbest bırakıldı. Olayın ortaya çıkması, eğitim camiasında ve toplum genelinde büyük yankı uyandırdı. Joynes'un yargı süreci devam ederken, olayın diğer öğrenciler üzerindeki etkisi ve eğitim kurumlarının güvenilirliği konusundaki tartışmalar da artıyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.