Takip Et
  • 13 Mayıs 2024, Pazartesi 16:05

“Kuklacı başının sahne önüne çıkmasına sevindim”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, ilçedeki su polemiğini CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in gizli olarak yönettiğini ima ederek, “Sayın Tayfun Şahin kulislerde süfle verip kuklacı başı olacağına cesaret gösterip sahne önüne çıkmana memnun oldum” dedi.

Çine’de bazı mahalle muhtarlarının tarım sulaması ücretlerinin geri alınması yönünde yaptıkları açıklamaların ardından beklenilen tepkinin oluşmadığı için CHP’li Tayfun Şahin’in de bazı mecralarda açıklama yaptığını belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, ilçe halkının her şeyin farkında olduğunu belirtti.

“TOPÇAM SULAMA BİRLİĞİ, DSİ’YE DEVREDİLİRKEN KİM VE KİMLER YÖNETİYORDU, NE KADAR BORÇ İLE DEVREDİLDİ?”

“Sayın Tayfun Şahin kulislerde süfle verip kuklacı başı olacağına cesaret gösterip sahne önüne çıkmana memnun oldum” diyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP’li Tayfun Şahin’e şu soruları yönetti;

“Sorularımı düşünmen seni istediğin cevaplara götürecektir. Yüzyıldır yapılmayan, bereketli ovamızın su kaynağı Adnan Menderes Barajı kim tarafından tamamlandı ve hizmete açıldı? 6 bin 680 hektara bir buçuk katrilyonluk kapalı sulama sistemi, Ovalardaki toplulaştırma işlemi hangi hükümet tarafından yapıldı? Faizsiz, hibeli krediler mazot gübre destekleriyle çiftçimizin yanında hep kim oldu? 2002 de kaç tane Çine’mizde traktör vardı, 2024 de kaç tane çekerli traktör ve tarım aletleri var? Sana bir ipucu Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti. Şimdilik sana son bir soru, Çine Topçam Sulama Birliği, Devlet Su İşlerine (DSİ) devredilirken kim ve kimler yönetiyordu, ne kadar borç ile devredildi?” (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.