Takip Et

"Söz değil, harekat zamanı"

Köklü Değişim Dergisi, Aydın Kent Meydanı'nda düzenlediği basın açıklamasıyla "Yeter Artık! Söz Değil, Harekat Zamanı" çağrısında bulundu. Öğlen namazı sonrası gerçekleştirilen etkinlikte, Filistin'deki zulme karşı birlik ve mücadele vurgusu yapıldı.

Türkiye genelinde 10 ve 12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliklerle Gazze'deki acımasızlığa karşı seslerini duyuran Köklü Değişim Dergisi, Aydın'da da benzer bir çağrıyla hareketliliği artırdı. Öğlen namazının ardından Aydın Kent Meydanı'nda toplanan bir grup, "Yeter Artık! Söz Değil, Harekat Zamanı" başlığı altında düzenlenen basın açıklamasıyla seslerini yükseltti.

Basın açıklamasında, ABD'nin "İki Devletli Çözüm" planının bir sömürgecilik aracı olduğu vurgulanarak, Müslümanların bu tür tuzaklara düşmemesi ve cihada sarılması gerektiği belirtildi. Ayrıca, İslam coğrafyasındaki yöneticilerin de hesaba çekildiği ifade edilerek, somut adımlar atmayan ve sadece kınama mesajları yayımlayan liderlerin uyarıldığı bildirildi.

Basın açıklamasını Köklü Değişim Aydın Temsilcisi Nevzat Pektaş'ın okuduğu belirtilirken, Müslümanların da çağrılara tekbirlerle destek verdiği ve "Ordular Aksa'ya, Mehmetçik Gazze'ye", "Kahrolsun Amerika, Kahrolsun 'İsrail'", "Hilafet", "Ordular Birleşsin, 'İsrail'i Yok Etsin" sloganlarını attığı aktarıldı.

Etkinlik, Adem Karakuş'un yaptığı dua ile sonlandırılırken, katılımcılardan gelen destek için teşekkür edildi. (MEHMET AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.