Takip Et

SON DAKİKA

"Partiden kömür getirdik" dediler ve...

23 Mart 2014, Pazar 11:34

     


Hırsızlar bu sefer de siyasi partilerin oy toplamak için halka dağıtığı kömürleri bahane ederek Çine'nin Şevketiye Mahallesi'nde yaşayan 62 yaşındaki Bedriye Avşar'ı 'Partiden kömür getirdik' diyerek soydu.

Olayı anlatan Bedriye Avşar, kimliği belirsiz iki kişinin eve gelerek partiden kömür yardımı getirdiklerini ve 'kömürleri nereye koyalım, odun da var' dediklerini söyledi. Birisinin kendisini oyalarken diğerinin ortadan kaybolduğunu söyleyen Avşar, kişilerin bir süre sonra hiçbir kömür ve odun bırakmayarak gittiklerini söyledi.

Eve girdiğinde çantasının karıştırıldığını fark ettiğini gören Avşar, çantanın içerisinde bulunan 4 bilezik, 3 çeyrek altın ve 2 bin TL'ye yakın parasının çantada olmadığını görünce, soyulduğunu anlayarak Çine İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurdu.

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü hırsızların yakalanması için çalışma başlatırken, Avşar başına gelen olayın üzüntüsüyle birlikte herkesin dikkatli olmasını ve kendisinin kandığı bu yalana kimsenin kanmamasını söylerken, soyguncuların hangi partiden geldiklerini söylemediklerini açıkladı. (OSMAN YURTTAŞ/MADRAN AJANS)

Kömür ve ömür







 
Son Eklenen Haberler