Takip Et

SON DAKİKA

Annesinin doğum gününde toprağa girdi

15 Ağustos 2013, Perşembe 18:34

     


Aydın’da yaklaşık bir yıldır böbrek ve Akdeniz ateşi (FMF) hastalığı tedavisi gören Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi 2’inci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Dilara Şakar, annesinin doğum gününde, hayatını kaybetti. Genç kızın Harita Teknisyeni babası Mehmet Şakar, olayın intihar olmadığını savunarak, “Kızım Akdeniz ateşi hastası idi. Verilen yanlış ilaçlar nedeniyle öldü. Şikayetçiyim” dedi.

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN)

Olay, 13 Ağustos Salı günü saat 21.30 sıralarında, Aydın Merkez Meşrutiyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı'nda bulunan Mehmet Şakar’a ait evde meydana geldi. Çine Kadastro Müdürlüğü’nde harita teknisyeni olarak görev yapan Mehmet Şakar ve Filiz Şakar, odasında olan kızları 16 yaşındaki Dilara Şakar’ın, dışarı çıkmaması üzerine odasına girdi. Kızlarını baygın halde bulan ailenin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulans, genç kızı Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

ANNESİNİN DOĞUM GÜNÜNDE CAN VERDİ
Kullandığı ilaçların yan etkisi nedeniyle zehirlendiği şüphesiyle midesi yıkanan genç kız, müşahede altına alındı. Durumu iyiye giden ve taburcu olması beklenen Dilara Şakar, annesi Filiz Şakar'ın doğum günü olan bugün, sabaha karşı hayatını kaybetti.

TOPRAĞA VERİLDİ
Genç kız için bugün ikindi namazı sonrası Aydın Beycamii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Dilara Şakar’ın Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde öğrenim gören arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Genç kızın tabutuna sarılan baba Mehmet Şakar, “Nasıl bırakırım seni. Sen nasıl orada yatarsın?” diyerek gözyaşı döktü. Kızının intihar ettiğine dair iddiaları da yalanlayan Mehmet Şakar, “Kızım Akdeniz ateşi hastasıydı. Kullandığı ilaçlar yan etki yaptı. Hiçbir sorunu yoktu. Hastaneden bugün taburcu olmasını bekliyorduk. Olayın soruşturulması için suç duyurusunda bulunacağım” dedi. Genç kız, kılınan cenaze namazı sonrası Kemer Mezarlığı’nda toprağa verildi. (CEM ULUCAN)

Dilara Şakar, vefat etti 







 
Son Eklenen Haberler